Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως της δημοσιότητας τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα

Έψαχνε το αυτοκίνητό της και παραπατούσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως της δημοσιότητας τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είχε μπει στο αρχείο από την πλευρά του δικηγόρου που κατήγγειλε το συμβάν. Την Παρασκευή 13/5, παρόλα αυτά, μία νέα εξέλιξη σχετικά με τον 27χρονο κατηγορούμενο, έφερε το θέμα ξάνα στο φως της δημοσιότητας και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρέθηκε η Γεωργία Μπίκα εκείνο το βράδυ.

Το βίντεο από το ξενοδοχείο την ημέρα του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, λοιπόν, φαίνονται τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της 24χρονης στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το πάρτι μέχρι και την στιγμή που η ίδια έψαχε απεγνωσμένα το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της. Είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν δεν ήταν καλή, διότι παραπατούσε και φαινόταν χαμένη, από την στιγμή, όμως, που επέστρεψε στο ξενοδοχείο η ζωή της άλλαξε για πάντα.

Αποκλείστηκε ο ομαδικός βιασμός

Ο κ. Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 9/3, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κοπέλας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα τις οποίες προκύπτει ότι δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας αλλά και οι μάρτυρες πρόκειται να "ρίξουν" αρκετό φως στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Ενώ οι επόμενες κινήσεις είναι πολύ σημαντικές.

«Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση.

Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός ενός κατηγορουμένου. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση.

Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, κ. Ζιώγας.