Πάτρα: «Σαν να λέει θέλω βοήθεια!» - Ανατριχίλα με νέα ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Δίνει άλλη διάσταση στο θέμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Σαν να λέει θέλω βοήθεια!» - Ανατριχίλα με νέα ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς μετά τα μηνύματα και το προφητικό όνειρο για το πανάκι της Ίριδας, η νέα ζωγραφιά της 9χρονης δίνει άλλη διάσταση στα γεγονότα

Η νέα ζωγραφιά της Τζωρτζίνας "μιλά"

Στη ζωγραφιά που έφτιαξε η Τζωρτζίνα σε μία γυναίκα που αγαπούσε πολύ και έπαιζε συχνά μαζί της, είναι σχεδιασμένα δύο πρόσωπα, που μάλλον είναι η Τζωρτζίνα με τη μαμά της, ωστόσο η 9χρονη κοιτάζει σε άλλη κατεύθυνση και η άλλη φιγούρα είναι μέσα σε έναν μαύρο κύκλο.

Στη ζωγραφιά υπάρχει και μία καρδιά που γράφει «Σ’ αγαπώ πολύ» και ενδεχομένως δεν αναφέρεται στη μητέρα της. Η ψυχοθεραπεύτρια και νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση ερμηνεύει τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας ως μια αναζήτηση μια σωστής μαμάς, αλλά και ανάγκης για αγάπη.

«Εγώ εστιάζω στην ανάγκη για αγάπη που είχε το παιδί, στην καρδούλα, στην τρυφερότητα του, στο ότι έδωσε αυτή τη ζωγραφιά κάπου αλλού και όχι στην μαμά, σαν να λέει θέλω αγάπη, θέλω βοήθεια» ανέφερε.

«Γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της … με άλλον!» - Σάλος με τα μηνύματα που αντάλλαζαν Ρούλα και Μάνος

Νέα αποκάλυψη στο T-Live ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής 13/5, μετά από εκείνη για τις κινήσεις της Ρούλας λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ίριδας. Καινούργια μηνύματα ανάμεσα στη 33χρονη και τον Μάνο Δασκαλάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή. Το ζευγάρι ανταλλάσσει βαριές κουβέντες που περιλαμβάνουν ύβρεις και απειλές, στις 5 με 6 Απριλίου 2021, με την Τζωρτζίνα να παθαίνει τη μεγάλη ανακοπή στις 11 Απριλίου

Ρούλα: Κοίτα ποιος μιλάει, ο πρώτος διδάξας. Έχει μπερδευτεί το παιδί, μην της χαλάς την ψυχολογία της. Επιτέλους άσε την να ηρεμήσει μόνη της. Το έκλεισε, το λες και μόνος σου.

Μάνος: Βέβαια, γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της (…) με άλλον.

Ρούλα: Πες την αλήθεια στο παιδί ρε. Αν έχεις λίγο ίχνος τσίπας ντροπή σου. Ακόμα και τώρα πες την αλήθεια στο παιδί. Δε ντρέπεσαι καθόλου που ακόμη και τώρα λες ψέματα; Τα κάνει όλα όπως θες εσύ. Εσύ μια ζωή θέλεις να φύγεις. Να αφήσεις τη μαμά της Τζωρτζίνας ήσυχη. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Εσύ τα έκανες όλα πάλι. Οπότε αν θέλει θα σε ξαναπάρει κάποτε. Καλό μεσημέρι. Πήγαινε εσύ στη γκαρσονιερίτσα που την έχεις και έτοιμη και άσε τι θα κάνω εγώ. Άντε γεια.

Μάνος: Ξέρεις τι θα κάνεις, δε θα χάσεις.

Ρούλα: Να μη με άφηνες αν ήξερες.

Μάνος: Έτσι όπως το χεις κάνει, λίγα χρόνια ακόμη του δίνω και θα σε καταλάβει. Να (…) εγώ στη δουλειά και εσύ στην πράξη. Και να την παρατάς κιόλας για να πας να (…)

Ρούλα: Είδες μωρέ πώς αντιστρέφονται οι όροι καμιά φορά; Λέγε ό,τι θες, λεγε. Το έχει και ο συνάδελφός σου ο Καρράς… Τράβα το δρόμο σου και άσε μας ήσυχες.

Μάνος: Εγώ λυπάμαι και πάρα πολύ, που άλλο νόμιζα και άλλο ήσουν.

Ρούλα: Είδες μωρέ, κρίμα. Άντε γεια σου τώρα, μου τελείωσες. Ούτε να παίξω μαζί σου δε μου βγαίνει πλέον. Μόνο λύπηση. Που λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά. Γιατί μας έκανες την αγάπη, αηδία πλέον.