Πάτρα: 9 μέρες μετά το χαμό της Ίριδας η Πισπιρίγκου έκανε like στον παράνομο δεσμό της

Νέα αποκάλυψη στο θρίλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: 9 μέρες μετά το χαμό της Ίριδας η Πισπιρίγκου έκανε like στον παράνομο δεσμό της

Καταιγισμός αποκαλύψεων το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 στην εκπομπή T- Live με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά την είδηση του εξωδίκου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media λίγες μόνο μέρες μετά το χαμό του ενός από τα τρία παιδιά της, της Ίριδας.

'Έκανε like στην εξωσυζυγική της σχέση

Όπως είπε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή , η 33χρονη προφυλακισμένη έκανε like στην εξωσυζυγική της σχέση, μόλις εννέα ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, του πρώτου παιδιού που πέθανε στην οικογένεια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άνδρα, κάτι που έχει γίνει γνωστό από τα μηνύματα οργής που αντάλλασσε με τον Μάνο Δασκαλάκη και είδαν το φως της δημοσιότητας. Με τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος είναι παντρεμένος, είχε περισσότερες επαφές ο σύζυγός της και ο δεσμός τους ήταν περιστασιακός.

Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Δηλητηριάστηκε με κεταμίνη

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5, παραδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με αυτό, ο θάνατος του κοριτσιού προκλήθηκε από δηλητηρίαση με την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως τα ευρήματα δείχνουν βλάβη στο ήπαρ, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το τελικό συμπέρασμα, τίθεται ζήτημα εκταφής της Τζωρτίνας για να παρθούν τρίχες από το παιδί, για να διαπιστωθεί και αν της είχε δοθεί κεταμίνη ή άλλη ουσία και σε προγενέστερο χρόνο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.