Θεσσαλονίκη: 54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά 42χρονο

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: 54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά 42χρονο

Μετά τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, νέο συμβάν έγινε στην συμπρωτεύουσα το πρωί του Σαββάτου 14/5, όταν την προηγούμενη μέρα 54χρονος μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας του 42χρονου φίλου του και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Για ποιο λόγο τον πυροβόλησε

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες ο 54χρονος μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας του 42χρονου φίλου του και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ακολούθως, ο 54χρονος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας και αποχώρησε. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται.

54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά 42χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός του δράστη ήταν να πυροβολήσει τον σκύλο του 42χρονου, ο οποίος τον είχε δαγκώσει.Το κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν σε άλλη πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Εξωτερική και εσωτερική φωτογραφία (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ - EUROKINISSI)

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά - Συνελήφθη ο γιος της

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο από την οποία έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη εξετάζει η αστυνομία. Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και ανακρίνεται ως ύποπτος για τη φονική πυρκαγιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυρόσβεστες με 3 οχήματα.

Αρχικά, οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια απεγκλώβισαν το γιο της ο οποίος βρισκόταν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Οι διαδώστες του ΕΚΑΒ του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες όμως λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα εντόπισαν ένα σουγιά και εξετάζουν αν ο θάνατος της ηλικιωμένης οφείλεται στη φωτιά η σε εγκληματική ενέργεια.

Εξωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)