Κάτω Πατήσια: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του 14χρονου

Θα διενεργηθεί από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κάτω Πατήσια: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του 14χρονου

Συγκλονισμένη όλη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την αυτοκτονία 14χρονου στα Κάτω Πατήσια υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση λοιπόν αποφασίστηκε να διενεργηθεί για το παιδί που βρέθηκε απαγχονισμένο στο δωμάτιο του από τους γονείς του. Την εντολή ωστόσο για τη διενέργεια της έρευνας για το τι οδήγησε το παιδί στην αυτοκτονία έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Τι οδήγησε τον 14χρονο στην αυτοκτονία

Η εισαγγελική έρευνα θα διενεργηθεί από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και αντικείμενο της θα είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το το ποινικό αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Το παιδί βρέθηκε απαγχονισμένο το βράδυ της Παρασκευής από τους γονείς του οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του 12χρονου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι η πράξη του αυτή να είναι αποτέλεσμα συμμετοχής του σε μια «πρόκληση» της δημοφιλούς πλατφόρμας στα social media Tik Tok, που ονομάζεται «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης» η οποία παρακινεί τους νέους σε ακραίες πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα αλλά και να οδηγήσουν στο θάνατο.

Εξωτερική φωτογραφία (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Εσωτερική φωτογραφία (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)

Αυτοκτόνησε η 16χρονη σταρ του ριάλιτι «Toddlers and Tiaras», Kailia Posey

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου της νεαρής Μις αμερική 2019, έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου της Kailia Posey. Η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της και αυτοκτόνησε στα δέκαεξι της μόλις χρόνια. Η κοινή γνώμη είναι τόσο συγκλονισμένη με το δυσάρεστο αυτό νέο.

Η έφηβη Kailia Posey πρωταγωνιστούσε στη αμερικάνικη σειρά «Toddlers and Tiaras». Το κορίτσι είχε γίνει ένα από τα πιο διάσημα GIF όλων των εποχών, μέσα από την εμφάνισή της στο επεισόδιο.

kailia posey αυτοκτονια

Μετά την εμφάνισή της στο "Toddlers and Tiaras", η Posey συνέχισε να διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς και υποδύθηκε τον ρόλο της Agnes στην ταινία "Eli" του 2019.