Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: Ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα σε Ρούλα - Δήμητρα και Μάνο βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση

Οι αποκαλύψεις στον αέρα του Alpha

Πάτρα: Ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα σε Ρούλα - Δήμητρα και Μάνο βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση
Ενημέρωση 16.05.2022 19:37
Από Youweekly Team

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να συγκλονίζουν το Πανελλήνιο, ενώ η εκπομπή «T-live» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και στην αδερφή της, Δήμητρα, που βάζει «φωτιά» στην υπόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (δείτε μηνύματα ανάμεσα σε Μάνο και Ρούλα).

Ο διάλογος ανάμεσα στην Ρούλα και την Δήμητρα

Σύμφωνα με το ηχητικό, ο Μάνος και η Ρούλα που μέχρι εκείνη την στιγμή «βρίσκονταν στα μαχαίρια», μετά τον θάνατο αρχίζουν και ξανασμίγουν. Σημειώνεται ότι το ηχητικό απόσπασμα είναι από μια συνομιλία που πραγματοποιήθηκε 18/4/21.

Ρούλα: Σε πολλά δεν έχω απαντήσει, σε πάρα πολλά δεν έχω απαντήσει και σε πολλούς. Και σε πολλούς δεν έχω απαντήσει. Κι εμένα χθες ήρθε η Ελένη και είπε μπροστά σε όλους ότι εγώ έχω φυλάξει ένα πιάτο φαΐ μόνο για εσένα για εσένα Μάνο.

Δήμητρα: Αυτό σου λέω.

Ρούλα: Πολλά δεν έχω πει.

Δήμητρα: Όπως κι εσύ όμως έχεις τον πόνο σου και τα γράφεις αυτά και λες θα τα λύσω μετά

Ρούλα: Ακριβώς πόσα να γράψουμε πλέον;

Δήμητρα: Να φύγεις εσύ. Φύγε εσύ και πήγαινε έξω και πάρτον τηλέφωνο και πες του: «Άκου, βούλωσε το στόμα σου, μην μου ξαναπείς για τον Μάνο, μην ξανακάνεις… Δεν θα σου έλεγε κανένας κουβέντα. Δεν μπορεί ο Μάνος να κάνει αυτό το πράγμα. Το καταλαβαίνεις;

Ρούλα: Ναι. Δεν προλάβαμε χριστιανή μου. Δεν πρόλαβα. Θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του πω, αλλά δεν πρόλαβα. Αφού ήρθε και σας είπε αλλά αντί άλλων. Και μου λέει ο Μάνος κάτι «έχει πει, η μάνα σου φωνάζει από μέσα» και σε παίρνω εσένα και μου λες είπε μου λες για μας, γιατί είπε για εμάς. Μα δεν είπε. Μα δεν μπορεί να μας ανακατεύει όλη την ώρα. Μα μη με κάνεις και πάω κάτω γιατί αν πάω κάτω θα γελάσουμε σήμερα και θα τα πληρώσει αυτός για όλα.

Δήμητρα: Θα κόψεις στον Μάνο τον αέρα, πρώτον, θα κόψεις τον αέρα. Τέλος, για όλους μας. Είναι ξεκάθαρο και το παιδί να βγει καλά πρώτα ο Θεός και να ξαναείσαι με το Μάνο, ο Μάνος έχει τελειώσει από όλους μας. Στο λέω με όση αγάπη σου έχω. Άλλο εσύ κι άλλο ο Μάνος. Εμένα μου έλεγε «τη γράφω στα @@ μου, βάλτε της μυαλό και κλείστε την μέσα». Ο Μάνος σε εμένα. Σε εμένα, που είσαι αδελφή μου.

Συζήτηση Ρούλα - Μάνος - Δήμητρα

Ρούλα: Περίμενε ένα λεπτάκι. Είπες στην Δήμητρα εσύ να με κλείσουν μέσα; «Βάλτε της μυαλό και κλείστε την μέσα στην ψυχιατρική». Είπες εσύ στην Δήμητρα για εμένα;

Μάνος: Όχι.

Ρούλα: Δεν το έχεις πει;

Μάνος: Ο Γ… το είπε.

Ρούλα: Ο Γ… το είπε;

Δήμητρα: Ο Γ… Ρούλα μου τον πήρε μπροστά μου τηλέφωνο

Ρούλα: Περίμενε λίγο, Πες μου Δήμητρα!

Δήμητρα: Ο Γ… τον πήρε μπροστά μου και στην (…) τηλέφωνο μπροστά και του είπε «για να τη βρούμε στείλε της ένα μήνυμα ρε παιδάκι μου»

Ρούλα: Αυτό μου είπε και ο Μάνος τώρα

Δήμητρα: Ο Γ… δεν είπε καθόλου για την ψυχιατρική. Και είπε ο Γ… «το τι θα κάνουμε εμείς με τη Ρούλα μετά, είναι δικό μας θέμα», δεν είπε καν να σε κλείσει μέσα. Εγώ όταν τον πήρα εδώ, στο χωριό, μου είπε: «βάλτε της μυαλό, δεν ξέρω που θα την κλείσετε».

Ρούλα: Ε;

Δήμητρα: Όταν τον πήρα εδώ στο χωριό και του λέω «τι μηνύματα της στέλνεις», που μου έστειλες το «τράβα αυτοκτονα», μου λέει «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την αδελφή σου. Δεν ξέρω, βρείτε την, δεν ξέρω που θα την κλείσετε και βάλτε της μυαλό».

Ρούλα: Βρείτε τη και βάλτε της μυαλό, δεν ξέρω που θα την κλείσετε. Εντάξει! Δεν πειράζει…

Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Και ενώ οι πληροφορίες που έρχονται η μία μετά με την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως η μαρτυρία του διοικητή του Καραμανδάνειου, η κατηγορούμενη συνεχίζει να βρίσκεται στον Κορυδαλλό με το κελί τησ να βρίσκεται στον πρώτο όροφο της γυναικείας πτέρυγας και έχει θέα τον προαύλιο χώρο, στον οποίο υπάρχει μια μπασκέτα.

Στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 16/5 προβλήθηκαν φωτογραφίες από το κελί της, και ο Τάσος Τεργιάκης μετέφερε το ρεπορτάζ.

«Είναι ο προαύλιος χώρος στον οποίο δεν θέλει η ίδια να βγαίνει μαζί με τις άλλες κρατούμενες". "Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στις φυλακές, είναι από τις πιο συνεργάσιμες». Επιπλέον, προβλήθηκαν φωτογραφίες από το επισκεπτήριο, από το κυλικείο όπου προμηθεύεται πράγματα αλλά και το κομμωτήριο που καλλωπίζονται οι κρατούμενες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Η νύχτα που ο Μάνος ζήτησε διαζύγιο - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος στο Φως στο Τούνελ

Τραγωδία Πάτρα: Οι καταθέσεις των γιατρών "κάινε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Share