Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο για τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς - Σμπαράλια το αυτοκίνητό του

Σοκαριστικές εικόνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο για τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς - Σμπαράλια το αυτοκίνητό του

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να γίνει κυριολεκτικά σμπαράλια. Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα στην υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) βρέθηκε στην εκπομπή t-live περιέγραψε το τροχαίο ατύχημα.

Σμπαράλια το αμάξι του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

Μάλιστα, προβλήθηκαν και μερικές σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητό του.

«Είχαμε ένα περιστατικό, αλλά τουλάχιστον ο Θεός βοήθησε και μπορώ και είμαι εδώ και σας μιλάω. Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ αν δεν φορούσα τη ζώνη ασφαλείας. Οδηγούσα για να πάω στην Πάτρα. Μας έσπρωξε ένα αυτοκίνητο από πίσω, αυτό το αυτοκίνητο έφυγε και για αυτό αναζητούνται και τα αίτια από την υποδιεύθυνσή της τροχαία Μεγάρων, για να δούμε τι ρόλο έχει παίξει αυτό το αυτοκίνητο και εμείς πέσαμε στο μπροστινό αυτοκίνητο, όπου δυστυχώς οι οδηγοί έτρωγαν

Το αυτοκίνητο σηκώθηκε σαν σούζα, άνοιξαν οι αερόσακοι και από θαύμα μόνο έχω ένα κάταγμα στο χέρι», περιέγραψε ο Ανδρεάς Θεοδωρόπουλος.

Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο - και όχι μόνο - με την υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που κατηγορούμενη για το θάνατο του ενός παιδιού, είναι η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγο μετά την αποκάλυψη του ιατρικού πορίσματος για το θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα "βόμβα" έπεσε με την είδηση πως η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς έστειλε εξώδικο στην 33χρονη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς είχε δηλώσει αρκετές φορές πως η ηλικιωμένη δεν εμπιστεύονταν το ζεύγος Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνο Δασκαλάκη, και έτσι η κατηγορούμενη παρέλαβε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού εξώδικο από την οικογένεια της πρώην σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σύμφωνα με το protothema.gr παρέδωσε το εξώδικο στην 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας και με αυτό ζητά να επιστραφούν τα κλειδιά από την οικία της θανούσης.

Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 1Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 2Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 3Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 4Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 5Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 6Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 7Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 8Εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς στη Ρούλα Πισπιρίγκου 9