Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Κάρολαιν μετά την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τι δήλωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Κάρολαιν μετά την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για την ποινή που επιβλήθηκε νωρίτερα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησαν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, οι οποίοι μπορεί να δηλώνουν ικανοποιημένοι, ωστόσο ο πόνος τους παραμένει.

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Κάρολαιν μετά την ποινή στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Άνθρωπος πολύ στενού περιβάλλοντος της οικογένειας μίλησε στο TheNewspaper.gr και αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της οικογένειας.

«Είναι μια δικαίωση αλλά το παιδί μας δε γυρίζει πίσω» είναι χαρακτηριστικά τα λόγια από το περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολάιν. «Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Καρολάιν δε γυρίζει πίσω. Ο πόνος μας παραμένει».

Τι δήλωσε η Ελένη Μυλωνοπούλου για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Η Ελένη Μυλωνοπούλου συγκεκριμένα σχολίασε την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Αυτή η απόφαση έφερε τη δικαίωση και την κάθαρση. Δικαίωση και ανάπαυση για την ψυχή της Κάρολάιν. Αυτό ως εδώ, η πραγματικότητα όμως απέχει γιατί η κοπέλα αυτή, δε θα μπορέσει να δει ξανά το φως του ήλιου, το παιδί της, δε θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Η κοπέλα αυτή, αυτή τη στιγμή είναι μέσα σε έναν τάφο. Θεωρητικά όμως, η απόφαση έδωσε τη δικαίωση στην ψυχούλα της.

Φοβόταν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που φόβιζε τον Αναγνωστόπουλο διότι ήταν ακριβώς αυτό που είχε αντικρούσει τα ψεύδη του, τη διαστρέβλωση των γεγονότων, την παραποίηση της πραγματικότητας. Ποια συγγνώμη να πιστέψω; Συγγνώμη από τα χείλη του όταν επί 37 μέρες κορόϊδευε όλο τον κόσμο; Συγγνώμη όταν η απολογία του ήταν μια παρωδία; Όταν διαστρέβλωσε τα πάντα; Όταν έπαιξε ένα θέατρο και έφτιαξε ένα σενάριο όπως το ήθελε; Ποια συγγνώμη να πιστέψουμε σε έναν άνθρωπο που σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν; Που σκότωσε το κουτάβι του; Δεν έχει ίχνος συναισθήματος αυτός ο άνθρωπος. Είναι κυνικός, αδίστακτος.

Για τον πατέρα της δε θα της έλεγα απολύτως τίποτα. Αυτό είναι δουλειά των παιδοψυχολόγων που θα την αναλάβουν. Για τη μητέρα της θα της έλεγα πόσο υπέροχη μητέρα ήταν, πόσο τη λάτρευε. Την απεριόριστη αγάπη που είχε γι’ αυτό το παιδί».