Πάτρα: Μεγάλα ονόματα δικηγόρων "διεκδικούν" να αναλάβουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η "βόμβα" που πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Μεγάλα ονόματα δικηγόρων

Έπειτα από εικασίες πως προβλέπονται συλλήψεις τις επόμενες μέρες σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 17/5 έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει βγει αρκετές φορές εκτός εαυτού με τα όσα γίνονται σε αυτή την υπόθεση, για την κατηγορούμενη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Πισπιρίγκου

«Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη.

Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία. Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις.

Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Μεγάλα ονόματα δικηγόρων 'διεκδικούν' να αναλάβουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μυστήρια συνομιλία Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου - Η άγνωστη γυναίκα που θα τους βοηθούσε

Η υπόθεση της Πάτρας σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών και το ποιος έχει την πραγματική ευθύνη ερευνάται διακαώς. Μέσα από ενημερωτικές εκπομπές και το ρεπορτάζ, που γίνεται βγαίνουν στο φως διάφορες πληροφορίες , όπως και τη Δευτέρα 16/5 έγινε γνωστή μέσα από Live news μια περίεργη συνομιλία.

Μετά τον άγριο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι για ζητήματα χρημάτων αναφορικά με την σπιτονοικοκυρά, αυτή τη φορά μαθεύτηκε η επικοινωνία τους, τη στιγμή που καλούσαν την Πισπιρίγκου στο ανθρωποκτονιών για το θάνατο της Μαλένας. Αυτό που κάνει σε πολλούς εντύπωση είναι η αναφορά του ονόματος, Δώρα, το οποίο και δεν ξέρουμε τι σχέση είχε μαζί τους, αλλά όπως ειπώθηκε θα τους βοηθούσε με την ανακοπή, που υπέστη το παιδί.

  • Ρούλα: Αυτός που έχει την υπόθεση θα στείλει σήμα σήμερα για την υπόθεση
  • Μάνος: Ωραία
  • Ρούλα: Θα φύγω, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν έχω κοιμηθεί
  • Μάνος: Γιατί ζωή μου;
  • Ρούλα: Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ή από πρόθεση. Αύριο θα πάω πάλι στο τμήμα στην Αθήνα να μου πουν πότε θα φτάσει στην Ευελπίδων
  • Μάνος: Ωραία
  • Ρούλα: Και εκεί θα κοιτάξει η Δώρα να πάρει αυτήν την υπόθεση με τη δική της ανακοπή, με τον δικό της ανακριτή… δεν περίμενα να οριστεί ως ανθρωποκτονία.

Τραγωδία Πάτρα