Πάτρα: Χρόνιος χρήστης αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πισπιρίγκου - Τον ρωτούσε για τη χρήση της κεταμίνης

Ο Πέτρος Κουσουλός το έφερε στο φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Χρόνιος χρήστης αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πισπιρίγκου - Τον ρωτούσε για τη χρήση της κεταμίνης

Μετά το ενδιαφέρον μεγάλων ονομάτων της δικηγορίας να αναλάβουν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, και πιο συγκεκριμένα ο έμπειρός δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί εξονυχιστικά με το θέμα, ο Πέτρος Κουσουλός.

Το ρεπορτάζ του Κουσουλού που "καίει" τη Ρούλα

Ο Πέτρος Κουσουλός και ο συνεργάτης του έκαναν ένα ρεπορτάζ, αναζητώντας τη διαδρομή της κεταμίνης σε Αθήνα και Πάτρα, καθώς αυτή η ουσία είναι πλέον η επίσημη αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Χρόνιος χρήστης αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ένας χρόνιος χρήστης μίλησε στον συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού, και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η οποία είχε αλλάξει τη φωνή της και τον ρωτούσε πώς ακριβώς χρησιμοποιείται η κεταμίνη.

Η μυστήρια συνομιλία Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου - Η άγνωστη γυναίκα που θα τους βοηθούσε

Η υπόθεση της Πάτρας σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών και το ποιος έχει την πραγματική ευθύνη ερευνάται διακαώς. Μέσα από ενημερωτικές εκπομπές και το ρεπορτάζ, που γίνεται βγαίνουν στο φως διάφορες πληροφορίες , όπως και τη Δευτέρα 16/5 έγινε γνωστή μέσα από Live news μια περίεργη συνομιλία.

Μετά τον άγριο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι για ζητήματα χρημάτων αναφορικά με την σπιτονοικοκυρά, αυτή τη φορά μαθεύτηκε η επικοινωνία τους, τη στιγμή που καλούσαν την Πισπιρίγκου στο ανθρωποκτονιών για το θάνατο της Μαλένας. Αυτό που κάνει σε πολλούς εντύπωση είναι η αναφορά του ονόματος, Δώρα, το οποίο και δεν ξέρουμε τι σχέση είχε μαζί τους, αλλά όπως ειπώθηκε θα τους βοηθούσε με την ανακοπή, που υπέστη το παιδί.

  • Ρούλα: Αυτός που έχει την υπόθεση θα στείλει σήμα σήμερα για την υπόθεση
  • Μάνος: Ωραία
  • Ρούλα: Θα φύγω, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν έχω κοιμηθεί
  • Μάνος: Γιατί ζωή μου;
  • Ρούλα: Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ή από πρόθεση. Αύριο θα πάω πάλι στο τμήμα στην Αθήνα να μου πουν πότε θα φτάσει στην Ευελπίδων
  • Μάνος: Ωραία
  • Ρούλα: Και εκεί θα κοιτάξει η Δώρα να πάρει αυτήν την υπόθεση με τη δική της ανακοπή, με τον δικό της ανακριτή… δεν περίμενα να οριστεί ως ανθρωποκτονία.

Τραγωδία Πάτρα