Κάτω Πατήσια: Συγκλονίζουν οι νέες καταγγελίες συμμαθητών του 14χρονου για ακραίο bullying

Είχε δεχτεί επίθεση πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτω Πατήσια: Συγκλονίζουν οι νέες καταγγελίες συμμαθητών του 14χρονου για ακραίο bullying

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση στα Κάτω Πατήσια με τον 14χρονο ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου καθώς δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του OPEN, ο νεαρός δεχόταν συχνά bullying, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος μιας και άλλα παιδιά ήταν "στόχαστρα" ανέφερε μαθητής στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Άλλος πατέρας καταγγέλλει ότι ο γιος του είχε δεχθεί άγρια επίθεση μέσα στο σχολείο στην αρχή της σχολικής χρονιάς εξηγώντας ότι «του επιτέθηκαν και του μαύρισαν το μάτι με μπουνιά. Το σχολείο έδειξε πλήρη αδιαφορία. Εμείς έχουμε κάνει μήνυση στον διευθυντή και στο άτομο που χτύπησε το παιδί, το οποίο είναι 4-5 χρόνια μεγαλύτερο».

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα Κάτω Πατήσια

Εξωτερική φωτογραφία: (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)

Θύμα bullying τελικά ο 14χρονος που αυτοκτόνησε - Τι αποκαλύπτουν οι μαθητές του

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την αυτοκτονία του 14χρονου αγοριού στα Κάτω Πατήσια, όπου όπως αποκάλυψαν συμμαθητές, είχε πέσει θύμα bullying λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο παιδικό του δωμάτιο, κάτι που είχε διαψεύσει αρχικά ο προπονητής του.

«Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω», είπε συγκεκριμένα ένας μαθητής.

«Ήταν πολύ ευγενικό και καλό παιδί, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω δει, ήταν χαρά Θεού, γι’ αυτό είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι στο σχολείο», ανέφερε ένας άλλος.

Ένας άλλος μαθητής δήλωσε: «Του το έκαναν αυτό επειδή δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές».

Όσον αφορά τώρα το «blackout challenge», το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται σχετικά με το τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία, τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο δεν γνωρίζουν αν συμμετείχε σε μια τέτοια “πρόκληση”.