Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να την εκπροσωπήσει ο Αλέξης Κούγιας - Η απάντηση του ποινικολόγου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να την εκπροσωπήσει ο Αλέξης Κούγιας - Η απάντηση του ποινικολόγου

Επιμένει στην αθωότητα της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου, και για να το αποδείξει ζητά από τον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με το protothema.gr. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «ψάχνει» τον Αλέξη Κούγια

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Πισπιρίγκου έψαχνε κι άλλον δικηγόρο, καθώς αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Κούγια.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε αποτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολούθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Για τα χρέη της σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Την είδε αλλιώς η Πισπιρίγκου - Η νέα της στάση μέσα από τις φυλακές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η κράτηση της στις φυλακές Κορυδαλλού αποτελεί ένα από τα θέματα τη επικαιρότητας καθώς ακόμα εξετάζεται το αν ευθύνεται εκείνη ή όχι για τον θάνατο των 3 παιδιών της, που χάθηκαν με άδοξο και όπως λέγεται περίεργο τρόπο από τη ζωή.

Οι πληροφορίες που έρχονται για εκείνη και την παραμονή της στο κελί, κάνουν αναφορά πως στην αρχή ήταν πολύ αποστασιοποιημένη και πως δεν ήθελε πολλά πολλά με τις συγκρατούμενες της. Ο καιρός όμως περνάει και μάλλον η φυλακή για τη Ρούλα θα πρέπει να αποτελέσει πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να αρχίζει να αλλάζει στάση και φαίνεται πιο ευδιάθετη, μιας και οι εικόνες από το χώρο κράτησης της δεν είναι και τόσο αποκρουστικός.

Η Πισπιρίγκου, όπως λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες δείχνει ήρεμη και ευδιάθετη ενώ αν και αρχικά είχε επιλέξει να μη βγαίνει καθόλου στο προαύλιο, όπως όλα δείχνουν εχει αλλάξει στάση και ξεκίνησε να βγαίνει έξω.

Βέβαια, όπως λένε οι ίδιες «πηγές», ο προαυλισμός της δεν διαρκεί πολύ καθώς η κατηγορούμενη και προφυλακισθείσα για την δολοφονια της πρωτότοκης Τζωρτζίνας, βιάζεται να επιστρέψει έξω απο το κελί στον τηλεφωνικό θάλαμο και να …πιάσει και πάλι δουλειά με το καρτοτηλέφωνο, καλώντας τον συνηγορο, την αδερφή και τη μητέρα της προκειμένου να χαράξει την υπερασπιστική της γραμμή και να δώσει κατευθυνσεις στους δικους της ανθρώπους για το πως θα κινηθούν και τι θα της φέρουν στο επισκεπτήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου