Πάτρα: Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Και ενώ οι πληροφορίες που έρχονται η μία μετά με την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως η μαρτυρία του διοικητή του Καραμανδάνειου, η κατηγορούμενη συνεχίζει να βρίσκεται στον Κορυδαλλό με το κελί τησ να βρίσκεται στον πρώτο όροφο της γυναικείας πτέρυγας και έχει θέα τον προαύλιο χώρο, στον οποίο υπάρχει μια μπασκέτα.

Πως είναι το κελί της Πισπιρίγκου

Στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 16/5 προβλήθηκαν φωτογραφίες από το κελί της, και ο Τάσος Τεργιάκης μετέφερε το ρεπορτάζ.

«Είναι ο προαύλιος χώρος στον οποίο δεν θέλει η ίδια να βγαίνει μαζί με τις άλλες κρατούμενες". "Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στις φυλακές, είναι από τις πιο συνεργάσιμες». Επιπλέον, προβλήθηκαν φωτογραφίες από το επισκεπτήριο, από το κυλικείο όπου προμηθεύεται πράγματα αλλά και το κομμωτήριο που καλλωπίζονται οι κρατούμενες.

«Εμένα με σοκάρουν με αυτές...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Πριν τη φυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αρκετά ενεργή στα social media και έτσι τώρα όλες οι παλιές αναρτήσεις της από την περίοδο του θανάτου των παιδιών της, Τζωρτζίνα, Ίριδα και Μαλένα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κάθε φορά που σχολιάζεται κάποια στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αντιδράει πολύ έντονα και δεν είναι ο μόνος.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για απόπειρα αυτοκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας (δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων). Πρόκειται για την υπόθεση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη και η κατηγορούμενη συνεχίζει να απασχολεί τόσο τη δικαιοσύνη όσο και τα τηλεοπτικά μέσα.

Συγκεκριμένα μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας, η Πισπιρίγκου είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα:

«Για το μόνο που ευχαριστώ το Θεό είναι που έχει δώσει περίσσια δύναμη σε αυτό το παιδί. Στην απώλεια έρχεται η χαρά της… ώρες ατελείωτες την πρόσεχε, την τάιζε, την άλλαζε… έτοιμη για μανούλα ήταν όλα αυτή για να είναι η αδερφούλα της καλά. Και ξαφνικά «φεύγει» αυτή έτσι απλά! Και η Τζωρτζίνα συνεχίζει να γελάει και να δείχνει τη δύναμή της. Να αντέξεις κορίτσι μου γιατί η ζωή είναι μπροστά σου», είχε γράψει.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/5 στην εκπομπή το Πρωινό και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε. Φανερά σοκαρισμένος είπε:

«Εμένα με σοκάρουν με αυτές τις αναρτήσεις γιατί δεν είναι απλές αναρτήσεις, είναι η χρονική περίοδος που γίνεται. Είναι δυνατόν δηλαδή;»

αναρτηση πισπιριγκου