Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ετοιμάζει δική της ομάδα γιατρών - Θα ερευνηθεί ξανά ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Κινείται αλλιώς στο εξής...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ετοιμάζει δική της ομάδα γιατρών - Θα ερευνηθεί ξανά ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Η φλέγουσα υπόθεση της Πάτρας αποτελεί θέμα των ημέρων και θα απασχολεί ερευνητές και ην κοινή γνώμη μέχρι να αποδοθεί τελικώς η δικαιοσύνη. Για την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται προσωρινά στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Το παιδί πέθανε εν τέλει από ανακοπή και οι γονείς αντέδρασαν πολύ περίεργα όταν το έμαθαν. Το θέμα όμως τη στιγμής που η μικρή έπαθε ανακοπή και το διάστημα που μεσολάβησε για να ενημερωθούν οι γιατροί απασχολεί. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 19/5 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως η μητέρα ετοιμάζει ομάδα γιατρών να ερευνήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζει ομάδα γιατρών για την έρευνα της Τζωρτζίνας

Η Πισπιρίγκου ζήτησε να την εκπροσωπήσει ο Κούγιας

Επιμένει στην αθωότητα της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου, και για να το αποδείξει ζητά από τον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με το protothema.gr. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Πισπιρίγκου έψαχνε κι άλλον δικηγόρο, καθώς αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Κούγια.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε αποτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολούθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Για τα χρέη της σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.