Αποκάλυψη σοκ από τον Κούγια - «Έλληνας δημοσιογράφος μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου»

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκάλυψη σοκ από τον Κούγια  - «Έλληνας δημοσιογράφος μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου»

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/5) ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, εκτός των άλλων, διεδόθη η ψευδής είδηση ότι δήθεν μου έχει παραδοθεί η δικογραφία, με κατηγορουμένη την κα Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία δικογραφία δήθεν μελετώ, για να απαντήσω εάν θα αναλάβω την υπεράσπισή της.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και ουδέποτε μέχρι σήμερα μου παρεδόθη από οποιονδήποτε η σχετική δικογραφία και ουδέποτε άρχισα τη μελέτη της».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την τραγωδία στην Πάτρα

Σκούρα τα πράγματα για τον Αλέξη Κούγια - Του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα με όσα απαιτεί να συμβούν στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του άσκησε πειθαρχική δίωξη.

Αιτία για το γεγονός αυτό ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος στις 19/4 εναντίων των αρμόδιων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε πειθαρχική δίωξη από τον εισαγγελέα ποδοσφαίρου

«Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια διότι προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αναφέρονται (δελτίο Τύπου της 19.4.2022 στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α' και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ», όπως αναφέρθηκε.