Ελασσώνα: Συγκλονίστικη τραγωδία με βρέφος 10 μηνών λίγο πριν τη βάφτιση

Τι συνέβη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ελασσώνα: Συγκλονίστικη τραγωδία με βρέφος 10 μηνών λίγο πριν τη βάφτιση

Οι τραγωδίες δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατη εκείνη με τον αδικοχαμένο άστεγο στην Αλεξανδρούπολη. Ακόμα πιο άσχημο είναι όταν πρόκειται για μωράκια μόλις λίγων μηνών, που θα είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους, όπως αυτό στην Ελασσώνα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ασύλληπτη τραγωδία με ένα βρέφος μόλις 10 μηνών, που συνέβη έξω από την Ελασσόνα την Πέμπτη 19/5.

Τι συνέβη

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του βρέφους, ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σε κατάσταση σοκ, το ασθενοφόρο παρέλαβε τη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.