Η επίσημη απόφαση για τους βιαστές - δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη!

Η αντίδραση των γονιών της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η επίσημη απόφαση για τους βιαστές - δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη!

Η υπόθεση για την Ελένης Τοπαλούδη έχει περάσει από πολλή μεγάλη έρευνα και έχουν ανοίξει φάκελοι για το όνομα της με πολλές καταθέσεις. Την Τετάρτη 18/5 αναμενόταν η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τους δράστες, όμως τελικά δόθηκε μια μικρή παράταση.

Την Παρασκευή 20/5 διεξήχθη η τελευταία φάση της δίκης, στην οποία παρέστη ο πατέρας της κοπέλας και από έξω από την αίθουσα βρέθηκε η μητέρα της, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού τους στη Ρόδο.

Εκδόθηκε η απόφαση για τον βιασμό - δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Το μικτό ορκωτό δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δύο βιαστές της κοπέλας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό. Οι πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως ο πατέρας της ξέσπασε σε κλάματα με το που άκουσε την απόφαση.

Δίκη Τοπαλούδη
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ένταση στο δικαστήριο με τους γονείς της Τοπαλούδη

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε πως δικαστές και ένορκοι θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους την Παρασκευή 19/5 το πρωί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μεγάλη ένταση στη δικαστική αίθουσα κατά την αγόρευσή της υπεράσπισης του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου καθώς τα επιχειρήματα του προκάλεσαν την έκρηξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν από την αίθουσα για να ηρεμήσουν.

Οι δυο κατηγορούμενοι συγκεκριμένα ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες του και ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο τόνισε «κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω»

Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;
Κατηγορούμενος: Όχι

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία επισήμανε «όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Ένταση στο δικαστήριο με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΤΗΣ