Πάτρα: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας - Τα μηνύματα της Πισπιρίγκου με τον γιατρό

Απίστευτες εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας - Τα μηνύματα της Πισπιρίγκου με τον γιατρό

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, μετά την δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για τον χωρισμό τους, το απόγευμα της Δευτέρας 23/5, παρουσιάστηκαν ορισμένα νέα στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας, αλλά και από τα μηνύματα της ίδιας με τον γιατρό λίγο πριν η 9χρονη χάσει τη ζωή της.

Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, φαίνεται πως η καρδιά της αδικοχαμένης δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα. Η καρδιά της, δηλαδή, λειτουργούσε κανονικά μετά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την επαναφέρουν για 55 ολόκληρα λεπτά. Δίπλα της, μάλιστα, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχει πάντα το τάμπλετ της για το οποίο ζητήθηκε, πρόσφατα να γίνει εκταφή.

Όσον αφορά τις συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γιατρό, η ίδια παρουσιάζεται ως μία γλυκιά και καλοσυνάτη μητέρα που επιθυμούσε να προσφέρει δώρα στα παιδιά που νοσηλευόντουσαν εκείνο το διάστημα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι φωτογραφίες από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας και οι συνομιλίες της Πισπιρίγκου με τον γιατρό

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Τρεις ημέρες μετά από αυτό το μήνυμα έστειλε άλλο ένα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Έπειτα, κατά τα πρώτα επεισόδια κρίσης της Τζωρτζίνας έστειλε ξανά μήνυμα ενημερώνοντας τον γιατρό για τον έλεγχο που έγινε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.

Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου από την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Το πρωί της Δευτέρας (23/5) στο φως ήρθαν νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα όσο και για την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς σύμφωνα με το «Πρωινό» η γυναίκα που είχε τραυματίσει τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, όπου εκεί επίσης είναι και η Πισπιρίγκου καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείτε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, η Κλοντιάνα αποκάλυψε το διάλογο που είχαν μεταξύ τους αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου.

Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”, μου είπε χαρακτηριστικά. Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου.

Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας».