«Έρχονται 6 νέες διώξεις» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας

Το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Πρωινό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έρχονται 6 νέες διώξεις» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας

Το πρωί της Τρίτης 24/5 ο Γιώργος Λιάγκας άφησε άφωνους τους συναδέλφους του στο «Πρωινό» με το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι αναμένονται ακόμα έξι νέες διώξεις για τον θάνατο των άτυχων κοριτσιών (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

Ο Γιώργος Λίαγκας αποκάλυψε τις 6 νέες διώξεις για την υπόθεση στην Πάτρα

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα.

Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες».

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, μετά την δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για τον χωρισμό τους, το απόγευμα της Δευτέρας 23/5, παρουσιάστηκαν ορισμένα νέα στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας, αλλά και από τα μηνύματα της ίδιας με τον γιατρό λίγο πριν η 9χρονη χάσει τη ζωή της.

Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, φαίνεται πως η καρδιά της αδικοχαμένης δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα. Η καρδιά της, δηλαδή, λειτουργούσε κανονικά μετά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την επαναφέρουν για 55 ολόκληρα λεπτά. Δίπλα της, μάλιστα, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχει πάντα το τάμπλετ της για το οποίο ζητήθηκε, πρόσφατα να γίνει εκταφή.

Όσον αφορά τις συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γιατρό, η ίδια παρουσιάζεται ως μία γλυκιά και καλοσυνάτη μητέρα που επιθυμούσε να προσφέρει δώρα στα παιδιά που νοσηλευόντουσαν εκείνο το διάστημα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Τρεις ημέρες μετά από αυτό το μήνυμα έστειλε άλλο ένα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Έπειτα, κατά τα πρώτα επεισόδια κρίσης της Τζωρτζίνας έστειλε ξανά μήνυμα ενημερώνοντας τον γιατρό για τον έλεγχο που έγινε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.