Πάτρα: Εξέταση DNA θα ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Εξέταση DNA θα ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι συνέβη;

Η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα δεν φαίνεται να βρίσκει τέλος, καθώς καθημερινά νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών από την νοσηλεία της 9χρονης, που δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 23/5.

Την ίδια ημέρα, λοιπόν, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, συνέβη μία ακόμη αποκάλυψη σχετικά με το φιαλιδιο αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο νοσοκομείο. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιάνναρος.

Ο ίδιος εξήγησε πως είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον Μάνο Δασκαλάκη για να τον συλλυπηθεί, αλλά εκείνος δεν προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Αλέξης Κούγιας να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Η κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

Παρόλα αυτά, φλέγον ζήτημα αποτελεί το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εξαπολύσει επίθεση στους γιατρούς και αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αίμα του παιδιού της.

«Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα, γιατί θα γίνει της...»

Ύστερα από τις αποκαλύψεις της γυναίκας που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου για την οποία μίλησε, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέοι διάλογοι της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μετά τον θάνατο της Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019, και πριν έρθει στη ζωή η Ίριδα, το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπισε τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, φτάνοντας τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου να μιλούν για χωρισμό. Τα μηνύματά αυτά, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα 23/5 στο κανάλι του ALPHA, μέσα από την εκπομπή T-Live.

Ρούλα: Και δεν ξαναμιλάμε για τίποτα. «Γεια, τι κάνεις» και τέλος. Ό,τι είναι αναγκαίο για το παιδί και το σπίτι. Τίποτα άλλο. Να κανονίζεις να πηγαίνεις όπου θες, κι εγώ το ίδιο. Ο καθένας μόνος του και όταν θα είμαστε μαζί, θα είναι και η Τζωρτζίνα.

Μάνος: Ρε, άλλη μία να το ξαναπείς αυτό, χωρίζουμε οριστικά. Άντε, να μην αρχίσω τίποτα. Όλη την ώρα τα ίδια. Δεν ταιριάζουμε, τέλος.

Στην προσπάθειά τους, όμως, να λύσουν τα διαδικαστικά, "άναψαν" τα αίματα.

Ρούλα: Πάω στο τμήμα μόλις τελειώσω, να είμαι καλυμμένη. Ό,τι θες μου λες. Πάω να σου μαζέψω και τα ρούχα.

Μάνος: Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα γιατί θα γίνει της… Τυπικά μένουμε μαζί. Μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αν δεν σου αρέσει, φύγε εσύ.

Ρούλα: Εγώ να φύγω από το παιδί μου; Δε θα ‘σαι καλά μου φαίνεται. Αλλάζω το συμφωνητικό το απόγευμα. Πάω στην Κούτρα και είναι όλα στο όνομά μου.

Μάνος: Κάνε ό,τι γουστάρεις.

Ρούλα: Οκ.

Μάνος: Πάρε και τη ΔΕΗ στο όνομά σου.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να συζητήσουν πολιτισμένα, κατέληξαν να ρίχνουν ευθύνες για το ποιος ήθελε να χωρίσουν και γιατί.

Μάνος: Να κάτσω να κάνω μαζί σου τι; Αυτό περίμενες να στο πω εγώ κοριτσάκι μου, να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση για να έχεις να κατηγορείς.

Ρούλα: Ναι, παιδί μου έχεις δίκιο. Χατίρια δεν χαλάω. Όχι ότι βγήκες εχθές και σου καλοάρεσε πάλι. Εγώ δεν έχω άλλη ανοχή πλέον.

Μάνος: Ναι, βέβαια. Τώρα τι χατίρι να χαλάσεις. Ναι, αυτό ήταν ότι βγήκα. Εγώ μια χαρά ήμουν, εσύ τα ξεκινάς όλα. Κάθε μέρα το ίδιο τροπάριο.

Παρά τις έντονες διαφωνίες, το ζευγάρι ενάμιση μήνα μετά παρέμεινε μαζί.