Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου από την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Ποια ήταν η συνομιλία τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου από την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Το πρωί της Δευτέρας (23/5) στο φως ήρθαν νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα όσο και για την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς σύμφωνα με το «Πρωινό» η γυναίκα που είχε τραυματίσει τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, όπου εκεί επίσης είναι και η Πισπιρίγκου καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείτε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, η Κλοντιάνα αποκάλυψε το διάλογο που είχαν μεταξύ τους αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου.

Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”, μου είπε χαρακτηριστικά. Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου.

Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας».

Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μελανιά που είδε ο Μάνος στο μάγουλο της Τζωρτζίνας τη μέρα της κηδείας της - Τι συνέβη

Την ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, σχετικά με το ποιος φαίνεται πως χορήγησε τελικά την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, στο Χαμογέλα και Πάλι το πρωί της Κυριακής 22/5 προβλήθηκε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί για την Τζωρτζίνα, την μεγαλύτερη κόρη της Ρούλας, για την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς είχε μια μελανιά στο αριστερό της μάγουλο την ημέρα της κηδεία της.

Αναφορικά, με τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος απάντησε πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή. Το σημάδι αυτό στο πρόσωπο δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε μετά κατά τη διαδικασία της τελετής ταφής. Πρόκειται για σημάδι που έμεινε από τη διαδικασία νεκροτομής/νεκροψίας που είχε μεσολαβήσει. Ο κ. Δασκαλάκης είχε σχετική ενημέρωση» τόνισε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας.