Πάτρα: Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα κατά Μάνου και Ρούλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα κατά Μάνου και Ρούλα

Όλο και πιο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει τους τελευταίους μήνες το Πανελλήνιο και για την οποία έχουν γίνει 6 διώξεις. Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, ο οποίος εκπροσωπεί τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, ανέφερε το απόγευμα της Δευτέρας 24/5 στην εκπομπή Live News πως αύριο θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα κατατεθούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ενώ παράλληλα οι δικηγόροι των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα θα ζητήσουν να τους χορηγηθεί άδεια για να εισέλθουν στο ακίνητο. Στην ίδια γραμμή θα κινηθεί και ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους υπόλοιπους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα κατά Μάνου και Ρούλα

«Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ» φώναζαν οι κρατούμενες στην Πισπιρίγκου - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ως κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Μία πρώην συγκρατούμενη της, λοιπόν, μίλησε με την δημοσιογραφική ομάδα και αποκάλυψε την συμπεριφορά της 33χρονης, αλλά και την αντιμετώπιση των υπόλοιπων γυναικών εκεί.

Όσο αναμένονται οι νέες 6 διώξεις, η ίδια εξήγησε πως πάντα η κατηγορούμενη ήταν αδιάφορη και δεν αντιδρούσε στα σχόλια που της έκαναν οι άλλες κρατούμενες για την ενοχλήσουν, ωστόσο με τους φύλακες και το προσωπικό ήταν πολύ ευχάριστη και ευγενική, προσπαθώντας να αποκτήσει ορισμένη προστασία ή μεροληπτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη και της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ», τόνισε στην αρχή.

Και συμπλήρωσε: «Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους»!

«Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει. Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα παντζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο», κατέληξε στη συνέχεια.