Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γράφει ημερολόγιο μέσα από τη φυλακή - Για ποιο λόγο;

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γράφει ημερολόγιο μέσα από τη φυλακή - Για ποιο λόγο;

Μια αποκλειστική πληροφορία για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μεταδόθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Μάη, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» που μεταξύ άλλων φιλοξένησε και τον δικηγόρο του πιλότου.

Τι θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο κατηγορούμενος για το φόνο της συζύγου του έχει βάλει στόχο να γράψει ένα ημερολόγιο για όσα έγιναν , με σκοπό να το παραδώσει στο μέλλον στην κόρη του Λυδία, όταν εκείνη θα είναι πλέον ενήλικας και θα είναι ικανή να διαχειριστεί το ανείπωτο αυτό περιστατικό που σημάδεψε τα βρεφικά της χρόνια.

Στο ημερολόγιο θα μεταφέρει γεγονότα σκέψεις αλλά και τα όσα βιώνει στο κελί της φυλακής

Στιγμιότυπα με τη μικρή Λυδία πριν το τραγικό συμβάν

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και ο δικηγόρος του 34άχρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης και έδωσε διευκρινήσεις για τις φήμες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αφαίρεσε χρήματα που προορίζονταν για τη μικρή Λυδία.( δείτε εδώ το ξέσπασμα του Αναγνωστόπουλου)

«Φοβάμαι όταν κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει...»

Από τη μέρα της στυγνής δολοφονίας τον Μάιο του 2021 της Καρολάιν, η εγγονή τους, Λυδία, ηλικίας σχεδόν δύο ετών σήμερα, είναι η μόνη πηγή παρηγοριάς για τον 79χρονο Ντέιβιντ Κράουτς και την 58χρονη σύζυγό του, Σούζαν, που έχουν αναλάβει να την μεγαλώσουν στην Αλόννησο.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», λέει ο συντετριμμένος πατέρας.

Ωστόσο, η φρικτή αλήθεια δεν μπορεί να σβηστεί κι ο πατέρας της Καρολάιν τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να πει στην εγγονή του πώς κόπηκε το νήμα της ζωής της μητέρας της. «Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει που είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν παρά τμηματικά», λέει στη βρετανική εφημερίδα.