«Δεν θα υπάρξει καμιά...» - Η απάντηση του Μπάμπη στο ξέσπασμα του πατέρα της Κάρολαϊν

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα υπάρξει καμιά...» - Η απάντηση του Μπάμπη στο ξέσπασμα του πατέρα της Κάρολαϊν

Συντετριμμένοι δηλώνουν οι γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς σε συνέντευξή τους, μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης. Ο πατέρας της μάλιστα, ξέσπασε μιλώντας για το τραγικό τέλος της κόρης του, αλλά και για τη ζωή που θα έχει από εδώ και πέρα η κόρη τους Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που έμαθε για τη συνέντευξη μέσα από τη φυλακή και έδωσε τη δική του απάντηση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Η απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Κάρολαϊν

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμιά δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής. Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια», είπε.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Είναι σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα μου. Παραμένει ο θρήνος του για τη σύζυγό του. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και η υπόθεση συνεχίζεται εφόσον προβούμε σε κάποιο νέο βήμα. Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ασκήσει τα ένδικα μέσα. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας. Θα συζητήσω με τον εντολέα μου να δούμε τι σκέφτεται.

Ο εντολέας μου είπε στο δικαστήριο αυτά που ένιωθε. Δεν υπήρχε διαφωνία με τον εντολέα μου. Ο εντολέας μου θα κάτσει περίπου 18-19 χρόνια στη φυλακή. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μην ασκεί έφεση.

Μιλάμε για ένα αδίκημα, μία ομολογημένη πράξη. Δυστυχώς το γεγονός αυτό ήταν μοιραίο. Καταστράφηκαν οι ζωές όλων. Δεν έχω συζητήσει με τον εντολέα μου για την υπόθεση του παιδιού του. Μένουμε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την οποιαδήποτε επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.