Ανέσυραν 5χρονη χωρίς τις αισθήσεις της από το Λιμάνι του Πειραιά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέσυραν 5χρονη χωρίς τις αισθήσεις της από το Λιμάνι του Πειραιά

Την ώρα που οι έρευνες για την αρπαγή του 6χρονου από την Κηφισιά βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα άλλο τραγικό συμβάν έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν. Στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται ένα 5χρονο κορίτσι, που εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού του Πειραιά την Τετάρτη 25/5.

Τι συνέβη με το 5χρονο κορίτσι στην περιοχή του Πειραιά

Πιο συγκεκριμένα, το 5χρονο κορίτσι εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγ. Νεκτάριος» το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας 25/5, ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του, την ώρα ώρα που βρισκόταν εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα τα στελέχη του λιμενικού σώματος και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την Πέμπτη 26/5 αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΣΚΑΪ η μητέρα της βρισκόταν στο σημείο, όταν το παιδί έπεσε στο νερό.

Λιμάνι Πειραιά

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI