Πάτρα: Το προσκλητήριου του γάμου Πισπιρίγκου Δασκαλάκη και η βάφτιση της Τζωρτζίνας

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το προσκλητήριου του γάμου Πισπιρίγκου Δασκαλάκη και η βάφτιση της Τζωρτζίνας

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει τα beaute της στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί να κρυφτεί από πρόσωπο θεού, οι δημοσιογράφοι ξεψαχνίζουν την ζωή τους. Μάλιστα το πρωί της Πέμπτης 26/5 ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το προσκλητήριο του γάμου τους, αλλά και της βάφτισης της μικρής Τζωρτζίνας.

Το προσκλητήριο του γάμου Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Οι δύο τελετές είχαν πραγματοποιηθεί μαζί το 2014 και η 33χρονη είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Μόνο μία μπορεί να μπει ανάμεσά μας, η κόρη μας. «Γνωρίστηκαν στο γήπεδο εν ώρα του αγώνα και 9 μήνες αργότερα κάνανε μία τσαπερδόνα. Και ήρθε η ώρα να κρεμαστούνε και τη μικρή πριγκίπισσα, Τζωρτζίνα να την πούνε», το προσκλητήριό μας. Και τα υπόλοιπα έρχονται από τα χεράκια της Στελλίτσας» έγραφε στο facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη και βαφτίσουν την κόρη τους.

Η διοργανώτρια των δύο τελετών μίλησε στον αέρα του «Πρωινού» για το πως την πλησίασε το ερωτευμένο ζευγάρι. «Είχαν έρθει στο γραφείο μου για να διοργανώσουμε μαζί τον γάμο και τη βάφτιση της Τζωρτζίνας. Τα φτιάξαμε όλα μαζί. Είχαν χαρεί να περιφέρεται όλη η βάφτιση και ο γάμος γύρω από το ποδόσφαιρο γιατί εκεί γνωρίστηκαν τα παιδιά.

Στο νυφικό και σε όλα ερχόταν ο Μάνος μαζί. Συμμετείχε ενεργά, ενδιαφερόταν. Μου φαίνονταν καλοί και αγαπημένοι μεταξύ τους. Ήταν σαν φίλοι, ακόμα και τώρα δεν έχω ξανασυναντήσει που να τα έλεγε τόσο καλά, ας πούμε» είπε μεταξύ άλλων.

«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς...»

Το πρωί της Τετάρτης 25/5, η εκπομπή «Πρωινό» έβγαλε στην φόρα αναρτήσεις του 30χρονου για την Τζωρτζίνα λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει.

Τότε ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να αφιερώσει στην κόρη του για τα γενέθλιά της το «Υπάρχω για εσένα» με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλες δύο του κόρες είχαν ήδη πεθάνει.

Μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης γράφει πως είναι ο πιο περήφανος πατέρας του κόσμου και πως η δύναμη της Τζωρτζίνας ξεπερνάει κάθε όριο καθημερινά.

«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς από εσένα αλλά τα μάτια σου μπορούν και μιλούν πολλά περισσότερα. Είσαι ότι καλύτερο έχω στον κόσμο», έγραφε ο Μάνος Δασκαλάκης.