Πάτρα: Φυλακισμένη με παροχές - Οι ανέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στον Κορυδαλλό

Έχει πιάσει την καλή η 33χρονη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Φυλακισμένη με παροχές - Οι ανέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στον Κορυδαλλό

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 η εκπομπή «Super Κατερίνα» προσπάθησε να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση της Πάτρας και το τι συμβαίνει στην Ρούλα Πιπσιρίγκου, μέσα στην φυλακή. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η 33χρονη θα προσπαθήσει να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης.

Τι κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Μάλιστα μία συγγενής συγκρατούμενης της Πισπιρίγκου αποκάλυψε τι συμβαίνει μέσα στον Κορυδαλλό. «Είναι μόνη της στην απομόνωση, αλλά μπορεί και βγαίνει, παίρνει τηλέφωνα, κάνει όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στις φυλακές. Στον χώρο που βρίσκεται είναι στην απομόνωση. Ακόμα δεν έχει βγει και δεν έχει μοιραστεί τίποτα με τις υπόλοιπες.

Αν μπει σε ομάδα η Ρούλα θα γίνει αρχηγός, έχει ηγετική φυσιογνωμία, ο τρόπος που μιλάει, που συμπεριφέρεται, που παρακολουθεί, παρατηρεί. Είναι κοινωνική αλλά όχι παρεμβατική στις άλλες. Όταν την πλησιάζει κάποια και της πει ένα γεια αλλά με ένα πιο κλειστό ύφος αλλά φαίνεται ότι μπορεί να αναπτύξει σχέσεις.

Η Ρούλα ξέρει ήδη από τον τρόπο που της συμπεριφέρονται οι σωφρονιστικοί μετά θα έχει δυσκολίες γιατί τώρα είναι στα πούπουλα, οι άλλες όμως αυτό δεν το ξεχνάνε», ανέφερε η συγγενής της συγκρατούμενης.

Ωστόσο το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν από το καρτοτηλέφωνο και την τηλεόραση που έχει στη διάθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κομμώτρια και μανικιουρίστα που την επισκέπτονται καθότι βρίσκεται σε απομόνωση. Έχει βιβλία μαζί της, ρομαντικές νουβέλες και αστυνομικά μυθιστορήματα.

Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

Προφυλακισμένη εδώ και αρκετό καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, οι οποίες μάλιστα της φωνάζουν και κάτι συγκεκριμένο που αποκαλύφθηκε σήμερα 25/5.

Μια κρατούμενη ωστόσο που μίλησε μαζί της, περιέγραψε το απόγευμα της Τρίτης 25/5 στην εκπομπή «Live News» για αυτά που είπαν αλλά και για ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».