Πάτρα: «Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ» φώναζαν οι κρατούμενες στην Πισπιρίγκου - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Όσα αποκάλυψε η νέα μαρτυρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ» φώναζαν οι κρατούμενες στην Πισπιρίγκου - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ως κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Μία πρώην συγκρατούμενη της, λοιπόν, μίλησε με την δημοσιογραφική ομάδα και αποκάλυψε την συμπεριφορά της 33χρονης, αλλά και την αντιμετώπιση των υπόλοιπων γυναικών εκεί.

Όσο αναμένονται οι νέες 6 διώξεις, η ίδια εξήγησε πως πάντα η κατηγορούμενη ήταν αδιάφορη και δεν αντιδρούσε στα σχόλια που της έκαναν οι άλλες κρατούμενες για την ενοχλήσουν, ωστόσο με τους φύλακες και το προσωπικό ήταν πολύ ευχάριστη και ευγενική, προσπαθώντας να αποκτήσει ορισμένη προστασία ή μεροληπτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Οι δηλώσεις της συγκρατούμενης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε στην φυλακή

Όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη και της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ», τόνισε στην αρχή.

Και συμπλήρωσε: «Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους»!

«Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει. Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα παντζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο», κατέληξε στη συνέχεια.

«Με έμπλεξαν με την υπόθεση της Πάτρας και βρίζουν ακόμα και το παιδί μου»

Τον απόλυτο χαμό έφεραν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει πως ένας διοικητικός νοσοκομείου του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος έχει δεχθεί έναν καταιγισμό από υβριστικά σχόλια, καθώς ορισμένα site δίνουν το πρόσωπό του στις δηλώσεις του ποινικολόγου.

Για να σταματήσει όλος αυτός ο πανζουρλισμός, ο Θεόδωρος Γιάνναρος μίλησε το πρωί της Τρίτης 24/5 στην «Super Κατερίνα», ώστε να «ξεπλύνει» το όνομά του.

Ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με τον ποινικολόγο, οποίος του έστειλε σε μήνυμα ότι «θα βγω να το διαψεύσω και θα τους ξεφτιλίσω».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάνναρος αναφέρθηκε στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας λέγοντας πως «δεν υπάρχει κάτι που να έγινε σωστά στην υπόθεση αυτή».