Πάτρα: Η Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης - Δεν έχει προκύψει ξεκάθαρο επιβαρυντικό στοιχείο

Αναμένεται για αρχές Ιουνίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης -  Δεν έχει προκύψει ξεκάθαρο επιβαρυντικό στοιχείο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο η διαμονή της εκεί δεν είναι και τόσο ευχάριστη σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό πως αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο αίτημα αποφυλάκισης αρχές Ιουνίου.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τετάρτη 25/5 ότι η 33χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας,θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η υπεράσπιση της μητέρας θα επικαλεστεί τα θολά σημεία που προκύπτουν από τις απαντήσεις γιατρών και νοσηλευτών και στην τελική ιατροδικαστική έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη, και θα προβάλει το επιχείρημα ότι από την ημέρα που προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι σήμερα από 6.500 μηνύματα από το κινητό της και 4.5000 ηλεκτρονικά ίχνη δεν έχει προκύψει ξεκάθαρο επιβαρυντικό στοιχείο ως προς την κατηγορία και όλα αυτά με το πρόσφορο έδαφος ότι η απόφαση για την προφυλάκιση πάρθηκε οριακά, όπως σημείωσε ο Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλος.

Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

Προφυλακισμένη εδώ και αρκετό καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, μία όμως που μίλησε μαζί της, περιέγραψε το απόγευμα της Τρίτης 25/5 στην εκπομπή «Live News» για αυτά που είπαν αλλά και για ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».