Δίκη Λιγνάδη: «Έχουν καταλάβει ότι είναι αθώος...» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά τη διακοπή της δίκης

Η αναφορά στον Αλί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Λιγνάδη: «Έχουν καταλάβει ότι είναι αθώος...» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά τη διακοπή της δίκης

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα, και αξίζει να σημειωθεί πως ούτε σήμερα κατέθεσε ο τρίτος καταγγέλων τον οποίο αναζητούν εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα προβλήθηκε απόσπασμα με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τη δίκη έπειτα από νέα διακοπή της.

"Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του

Κατά τη διάρκεια της δίκης, προκλήθηκε ένταση όταν ο συνήγορος των μηνυτών, Γιάννης Βλάχος, υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν εξέτασε σωστά τον Αλί και τότε ο Αλέξης Κούγιας "εξερράγη" με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος ανέφερε πως ορισμένοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν πως ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί, και το καθυστερούν με διάφορα τεχνάσματα. Αφού σχολίασε την αξιοπιστία του λεγόμενου ως Αλί, αναρωτήθηκε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί το γεγονός της διακοπής της δίκης από εκείνους που "βιάζονταν" για το τέλος της.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του 4ου καταγγέλοντα - Το νέο αίτημα του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Τρίτης 24/5, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον τρίτο μηνυτή να απουσιάζει για άλλη μία φορά από το δικαστήριο. Παρόλα αυτά, ο τέταρτος καταγγέλων ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την κατάθεσή του.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου προχώρησε σε πολλαπλές ερωτήσεις σχετικά με την αιτία που ο ίδιος κατέφυγε στην Δικαιοσύνη ύστερα από τόσο καιρό, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εκμαιεύσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις συνθήκες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι διαπράχθηκε ο βιασμός του από τον σκηνοθέτη, το 2015 και τις δύο φορές, στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο.

Έπειτα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να κληθεί στο δικαστήριο η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Mega, στην οποία μίλησε ο 3ος μηνυτής, όμως, ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα, αλλά τα υπόλοιπα άτομα στο δικαστήριο διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους.

Δίκη Λιγνάδη