Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Τι συμβαίνει με τον τρίτο μηνυτή;

Το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Τι συμβαίνει με τον τρίτο μηνυτή;

Από το πρωί της Τρίτης 24/5 συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικες και ένας ενήλικας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μάλιστα αναμένεται να καταθέσει ο τέταρτος μηνυτής, μετά την μαρτυρία του 4ου μάρτυρα.

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τρίτος μηνυτής εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ενώ η δίκη εξελίσσεται με την κατάθεση του τέταρτου καταγγέλλοντα.

Μάλιστα στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα σημειώθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη συνήγορο πολιτικής αγωγής, Μαρία Κουρτέση.

Μετά το τέλος της δίκης ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στις κάμερες της εκπομπής, αμφισβητώντας τη γνησιότητα του τρίτου μηνυτή, ο οποίος για κάποιον λόγο δεν παρευρίσκεται στη δίκη.

«Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς οι δίκη του συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς αφού οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό είναι άκρως καταιγιστικές.

Η ακροαματική διαδικασία είχε ξεκινήσει με τον μάρτυρα του πρώτου μηνυτή – του νεαρού Αιγύπτιου – ο οποίος περιέγραψε τη γνωριμία του με τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στον κατηγορούμενο. Είπε επίσης πως τους προσφέρθηκε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες όμως ο ίδιος δεν θέλησε να συμμετάσχει.