Πάτρα: "Έβαλε μυαλό το..." - Όταν ο Μάνος έγραφε ως Ρούλα στο Facebook

Τα νέα στοιχεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάτρα:

Στο περιθώριο των εξελίξεων, στην υπόθεση της Πάτρα, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών με σκοπό να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος του θανάτου των τριών παιδιών του.

Το Πρωινό πρόβαλε ρεπορτάζ στο οποίο δείχνει τον Μάνο να κάνει αναρτήσεις από το προσωπικό προφίλ που διατηρούσε η Ρούλα στο Facebook.

«Μαζί παντού αυτό σημαίνει αγάπη... Έβαλε μυαλό το γυναικάκι μου...!Ένα βήμα από την πρόκριση Αεκάρα μου δίπλα σου!!», φαίνεται να έγραψε. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και έρχονται πέντε πορίσματα για τους θανάτους.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες του Πρωινού για την Πάτρα

Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος που υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης και μαζεύει μάρτυρες, ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Μάλιστα η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή έλαβε μια πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την κ. Κουσκουρή, ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του. Φυσικά η έμπειρα ρερπόρτερ επικοινώνησε με τον συνάδελφό της κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Ισχυρίζεται δε, ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας., τα οποία θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος μάλιστα τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Τελικά αποκαλύφθηκε το όνομα του δημοσιογράφου που δεν είναι άλλος, από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.