Θάνατος 16χρονου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα - «Το έφτασα 16 χρονών για να το χάσω...»

Ανείπωτη θλίψη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θάνατος 16χρονου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα - «Το έφτασα 16 χρονών για να το χάσω...»

Μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν ο 16χρονος Λευτέρης Αγρέλλης έχασε τη ζωή του σε νοσοκομείο έπειτα από υψηλό πυρετό, το υπουργείο Υγείας μετά την καταγγελία του πατέρα του ότι οι γιατροί στα επείγοντα του νοσοκομείο Ρόδου δεν έδειξαν τη δέουσα προσοχή, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου.

Το χρονικό της νοσηλείας του 16χρονου από τη Ρόδο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «rodiaki» εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό και ενώ οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να πέσει ο πυρετός, την Δευτέρα ο Λευτέρης πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη εκτάκτως ξανά, επειδή η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του.

Ευθύνες στο νοσοκομείο επιρρίπτει ο πατέρας του 16χρονου καθώς υποστηρίζει ότι: «Με τέτοιο ιατρικό ιστορικό και χωρίς να του κάνουν αιματολογικές εξετάσεις μας έδιωξαν» είπε, τονίζοντας ότι δύο ημέρες μετά, με τον πυρετό να επιμένει, αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το παιδί ξανά στο Νοσοκομείο. «Το έφτασα 16 χρονών για να το χάσω. Γιατί;» αναρωτήθηκε συντετριμμένος ο πατέρας.

Βγήκαν μαχαίρια σε καφενείο στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα 30/5 σε καφενείο στην περιοχή Αγία Ελεούσα Ιωαννίνων.

Από ασήμαντη αφορμή, όπως μαρτυρά και το «Πρώτο Θέμα» ξεκίνησε καυγάς με αποτέλεσμα 62χρονος και 68χρονος να τραβήξουν μέχρι και μαχαίρι καταφέρνοντας να τραυματίσουν ο ένας τον άλλο. Παράλληλα το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Κρήτη( Δείτε λεπτομέρειες για το περιστατικό σε βίλα στο Ρέθυμνο)

Οι δύο εμπλεκόμενοι δεν κατάφεραν μόνο να τραυματιστούν, αλλά και να συλληφθούν. Στη διάρκεια του επεισοδίου ο πρώτος τραυματίας κατέφυγε στην αστυνομία, όπου υπέβαλε καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης που και αυτός είχε τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο, έκανε και αυτός καταγγελία. Οι αστυνομικοί αφού τους πέρασαν χειροπέδες τους μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στο οποίο νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Μόλις είναι καλά στη υγεία τους και πάρουν εξιτήριο θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.