Πάτρα: ''Καταπέλτης'' η ιατροδικαστής της Μαλένας - Ζητάει την εκταφή της

Μετά την κατάθεσή του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: ''Καταπέλτης'' η ιατροδικαστής της Μαλένας - Ζητάει την εκταφή της

Σάλος έχει προκληθεί με τις εξελίξεις, που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας καθώς ο θάνατος των τριών παιδιών και η παράλληλη προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου κρούει τον κώδωνα σχετικά με το πως βρήκαν τέλος τα κοριτσάκια.

Για την ώρα έχει βγει πόρισμα για την μικρή Τζωρτζίνα, αλλά η είδηση που έγινε γνωστή τη Δευτέρα 30/5 μέσω του δελτίου ειδήσεων του mega δημιουργεί σκέψεις για την Μαλένα. Μάλιστα η ιατροδικαστής, που είχε αναλάβει την έρευνα για το παιδί αυτή τη στιγμή ζητάει την εκταφή της, ώστε να εξεταστεί ξανά η σορός, καθώς λέγεται πως υπάρχουν κοινά στοιχεία θανάτου και στα τρία κορίτσια.

Η ιατροδικαστής της Μαλένας προτείνει την εκταφή της

«Δεν ψάχνουν αν δολοφονήθηκαν αλλά το πώς…» -

Στα μέσα του επόμενου μήνα όπως αναφέρεται η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση) που συγκλονίσει ολόκληρη την χώρα, αναμένεται να λάβει τέλος. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες σύμφωνα με τους ειδικούς αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, δεδομένου ότι οι αρχές, βρίσκονται στην τελική ευθεία σε ότι αφορά στην έρευνα που έχουν ξεκινήσει.

Οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές δολοφονήθηκε, έχουν όπως και εκείνη, αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα. Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την μέχρι τώρα ανάλυση, τουλάχιστον το αρχικό εύρημα του φλεβοκόμβου στην Ίριδα, καθίσταται «έωλο». Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπάρχει μία έντονη αίσθηση πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει και στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, κάτι που ίσως συμπληρώσει το παζλ των δύο θανάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.