Δίκη Λιγνάδη: Στη φόρα τα ερωτικά email που έστελνε η τότε σύντροφος του σκηνοθέτη - «Να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και να…»

Απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Λιγνάδη: Στη φόρα τα ερωτικά email που έστελνε η τότε σύντροφος του σκηνοθέτη - «Να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και να…»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, κυρίως μετά την κατάθεση μίας μάρτυρα που υπήρξε πρώην σύντροφός του, και όσα βγαίνουν στο φως είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικά. Την Δευτέρα 30/5 η υπεράσπιση του σκηνοθέτη, η οποία αρνείται την ύπαρξη της γυναίκας ως σύντροφός του, προσκόμισε στη δίκη του έναν σημαντικό αριθμό από ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει η 40χρονη γυναίκα προς τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Τα email της 40χρονης προς τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 31/5 τα email της 40χρονης προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τα οποία εξέφραζε το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

«Να ξέρεις ότι ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που κάνω… Ελπίζω να ξεπεράσεις τον εγωισμό σου και να με πάρεις. Είμαι τόσο ερωτευμένη δεν σκέφτομαι τίποτα. Μόνος ένας τρελός κάνει αυτό που κάνω εγώ. Ξεπερνάω μια απλή θαυμάστρια που τρέχει απλά σαν την τρελή, χρησιμοποιώ διάφορους τρόπους για να μου δώσεις σημασία.

Θέλω να σε παντρευτώ, να ξυπνάμε το πρωί και να τρώμε ψωμί και μαρμελάδα. Σε αγαπώ, το καταλαβαίνεις;» ανέφερε η 40χρονη ενώ σε ένα άλλο έγραψε «Είμαι τρελή για σένα, έρχομαι τώρα σπίτι στην πυλωτή να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και να γ…».

«Μου είπε ότι θέλει να συναναστρέφεται με ανήλικα...»

Η ηθοποιός, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Super Κατερίνα, αναφέρθηκε σε τρία περιστατικά στα οποία είδε τον σκηνοθέτη να συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια το 2005, με ένα νεαρό αγόρι στην Πάρο το οποίο το είδε και στο σπίτι του κατηγορούμενου και το 2007 της ζήτησε να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις.

«Είχαμε για αρκετά χρόνια σχέση φιλική και ερωτική, η οποία σταματούσε και συνεχιζόταν. Μέχρι και τον Μάρτιο του 2004 δεν είχαμε σχέση. Είχαμε μια φιλική σχέση. Τον Μάρτη του 2004 σε μία συνάντηση που είχαμε σπίτι του, αναπτύχθηκε μια ερωτική σχέση. Μετά σταμάτησε να είναι φιλικός μαζί μου και έγινε απότομος, είπε ότι θέλει να σταματήσει αυτό. Εγώ ήμουν ερωτευμένος και προσπάθησα να το ξεπεράσω.

Πιεζόμουν πολύ από τη συμπεριφορά του, τις μισές φορές με ενθάρρυνε, άλλες μου μίλαγε άσχημα. Μου ζήτησε να χωρίζω από τον σύζυγό μου και να βρεθώ μαζί του. Αυτό κράτησε κάποιους μήνες και μετά σταματήσαμε πάλι να μιλάμε, μέχρι το 2016 που μιλήσαμε πάλι στο τηλέφωνο, ήθελε να έχουμε επαφή. Του είπα ότι ακούγονται κάποια πράγματα γι αυτόν που δεν είναι ωραία κι ότι συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια και να παέι να το κοιτάξει», κατέθεσε μεταξύ άλλων.

«Τρεις φορές είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι υπήρχαν στον κύκλο του νεαρά αγόρια και δεν ήταν φιλική η σχέση και μετά το 2016 ακούγονταν πολλές φήμες. Τον πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει και μου είπε ναι και πού είναι το πρόβλημα; Στις σεξουαλικές μας επαφές δεν ήταν βίαιος, μετά ήταν βίαιος, δύο φορές με είχε χτυπήσει χωρίς λόγο. Όταν μου είπε ότι θέλει να συναναστρέφεται με ανήλικα, θεώρησα ότι αυτό το πράγμα δεν είναι ηθικό.

Ότι καταστρέφει παιδικές ψυχές. Ίσως ρίχνω 100% το φταίξιμο σε εμένα, αλλά δεν μπορούσα να δεχτώ ότι συνάπτει τόσες σχέσεις με παιδιά κι εγώ πίστευα ότι μπορώ να τον σώσω από αυτό. Είχα μιλήσει και με ψυχίατρο, κοινό ψυχίατρο με τον κατηγορούμενο. Για εμένα είναι παιδοφιλία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.