''Θρίλερ'' στη Θεσσαλονίκη - Βυτιοφόρο διαμέλισε ηλικιωμένη

Τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θρίλερ'' στη Θεσσαλονίκη - Βυτιοφόρο διαμέλισε ηλικιωμένη

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης 1/6 στις 9.15 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο Open News η δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειρίου.

Το θύμα ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε την ατυχία εκείνη τη στιγμή να διασχίσει το δρόμο, ώσπου συνέβη το τραγικό. Είναι ο δεύτερος θάνατος που ανακοινώνεται σήμερα μετά από αυτόν γνωστής γαλαζοαίματης(δείτε εδώ ποια είναι).

Τι συνέβη στην άτυχη ηλικιωμένη

Η γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το βαρύ όχημα. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο, όταν ένα βυτιοφόρο λυμάτων έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.

Το όχημα έκανε όπισθεν, λόγω του ότι ήταν κλειστός ο δρόμος προς εκκλησία της περιοχής και η γυναίκα παρασύρθηκε από το όχημα. Η γυναίκα έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αλεξανδρούπολη: Άστεγος διαμελίστηκε σε πολτοποιητή

'Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 16/5 στις 12 περίπου το μεσημέρι, μετά την πρόσφατη τραγωδία στα Κάτω Πατήσια. Πρόκειται για μία απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 40χρονος άνδρας όταν μπήκε σε ένα κάδο σκουπιδιών. Ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να βρει να φάει καθώς ήταν άστεγος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια. Δυστυχώς όμως η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του εγκλωβίστηκε μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά. Η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.