Αυτή είναι η Βραζιλιάνα χορεύτρια της Μυκόνου που συνελήφθη από τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών

Είχαν στήσει ολόκληρη "επιχείρηση"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η Βραζιλιάνα χορεύτρια της Μυκόνου που συνελήφθη από τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τη σύλληψη 28χρονης Βραζιλιάνας χορεύτριας της Μυκόνου που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών (η υπόθεση θυμίζει ωστόσο εκείνη της παίκτριας από το Power of Love). Η αστυνομία συνέλαβε τη χορεύτρια και μοντέλο στο "Ελ. Βενιζέλος", μετά από ένταλμα καθώς όπως αποδεικνύεται αντί για ελιξίρια ομορφιάς, έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η καλλονή, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται στη Μύκονο, κατηγορείται για την εγκατάσταση ενός εργαστηρίου στο οποίο παρασκευάζονταν παραισθησιογόνες ουσίες (DΜΤ).

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 7 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Ζωγράφου, είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της χορεύτριας και κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου, με το προκάλυμμα της αποστολής "ελιξίριων ομορφιάς".

Οι δύο γυναίκες, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης "ελιξίριων ομορφιάς", μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών, ενώ συγκατηγορούμενος της 31χρονης και της 28χρονης χορεύτριας από τη Βραζιλία είναι και ένας 48χρονος Έλληνας.

Αυτή είναι η Βραζιλιάνα χορέυτρια της Μυκόνου που συνελήφθη από τις Αρχές

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έλληνες αστυνομικοί σε συνεργασία με την H.S.I (Homeland Security Investigation) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην παρασκευή διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT ), εντοπίστηκε η οικία "εργαστήριο" παρασκευής στου Ζωγράφου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, η 31χρονη πιάστηκε τη στιγμή που παρέδιδε σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών για λογαριασμό των συγκατηγορούμενων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, που περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμ., στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία DMT.

Αυτή είναι η Βραζιλιάνα χορέυτρια της Μυκόνου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το εργαστήριο

-78 γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ), συνολικού βάρους -2- κιλών και -402- γραμμ.

-22 φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους -7.668- γραμμαρίων

-80 συσκευασίες με περιεχόμενο άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους -3.015- γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ,

-102 φιαλίδια

-100- καπάκια δοσομετρητές, και πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων, αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα «ελιξίρια ομορφιάς» και δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων.