Power of love: «Ξαναγεννιέται το παιδί μου κι εμείς» - Συγκινούν οι δηλώσεις της μητέρας μετά από την αποφυλάκιση της πρώην παίκτριας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Power of love: «Ξαναγεννιέται το παιδί μου κι εμείς» - Συγκινούν οι δηλώσεις της μητέρας μετά από την αποφυλάκιση της πρώην παίκτριας

Μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες, η πρώην παίκτρια του Power of love αναμένεται να αποφυλακιστεί από λεπτό σε λεπτό καθώς βρισκόταν προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Από την άλλη, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η μητέρας της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» όπου βρισκόταν έξω από τον Κορυδαλλό ενώ ήταν φανερά συγκινημένη. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε κι εμείς. Είναι το πρώτο βήμα γιατί έχουμε κι ένα δικαστήριο μπροστά, αλλά είναι ένα βήμα προς τη δικαίωση. Όλη τη βδομάδα περιμένω αυτό, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου.

Θέλω να τη σφίξω στην αγκαλιά μου, έξω πια από τις φυλακές. Είμαι μουδιασμένη, είμαι χαρούμενη, έχουμε τρέξει πολύ. Θέλω να ανακουφιστεί κι εκείνη και να ηρεμήσει. Ήταν δύσκολα για εκείνη.

Το να είσαι αθώος και να βρεθείς στη φυλακή από το πουθενά γιατί έχει εμπλοκή κάποιος άλλος, είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας από τον πρώην σύντροφό της. Δεν είχε ποτέ καμία εμπλοκή στην υπόθεση».

Οι τελευταίες εξελίξεις με την αποφυλάκιση της πρώην παίκτριας του Power of love

Στο πλευρό της 29χρονης ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Αρβανίτης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9/21) ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του Power of Love που συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μία πολύ ήσυχη κοπέλα η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να εμπλακεί σε μία τέτοια υπόθεση. Κάτι αντίστοιχο έχουν δηλώσει εδώ και αρκετές μέρες πολλοί φίλοι του 29χρονου μοντέλου.

Φίλιππος Power of love

«Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν ήξερα για τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της. Εγώ πιστεύω ότι θα αθωωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται. Επικοινωνώ καθημερινά με τον αδερφό της και με καθοδηγεί για το πώς μπορώ να βοηθήσω. Έχω μιλήσει με την ίδια, η κατάστασή της δεν είναι καλά. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε και βλέπετε», είπε χαρακτηριστικά.