Ζένια Σολδάτου: «Σπάει» τη σιωπή της για την πρώην παίκτρια του Power of Love - «Δεν πίνει, δεν καπνίζει»

«Τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζένια Σολδάτου: «Σπάει» τη σιωπή της για την πρώην παίκτρια του Power of Love - «Δεν πίνει, δεν καπνίζει»

Δηλώσεις στην εκπομπή T-Live έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η Ζένια Σολδάτου, μία πρώην συμπαίκτρια και πολύ καλή φίλη του μοντέλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο και η Ζένια Σολδάτου, που γνωρίζει καλά το μοντέλο εξήγησε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και πως κατά τη γνώμη της, εμπλέκεται σε μία κατάσταση για την οποία δεν γνώριζε.

Οι δηλώσεις της Ζένιας Σολδάτου για την πρώην παίκτρια του Power of Love

«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλια μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη μας το είχε ανακοινώσει.

Τον σύντροφο της τον ξέρω μόνο μέσω εκείνης, ήταν ένα ήσυχο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν κατά του γάμου οι γονείς της. Αυτά που διαβάζω στα social media, τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η φίλη μου μάλιστα έκανε 3 δουλειές δεν ήταν ότι δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έκαναν ταξίδια.

Η κοπέλα είναι κατά των ουσιών, δεν πίνει αλκοόλ δεν καπνίζει ξέρω ότι δεν είχε δοκιμάσει καν. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή να βγει μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι προφυλακίστηκε. Αν ισχύει και έγινε αυτό, τι να πω ίσως ο έρωτας να είναι τυφλός», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.

«Με το που το ακούω ένιωσα μεγάλη....»

Ράκος ψυχολογικά είναι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μετά την σύλληψη της για κοκαϊνη. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή αύριο, Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Η πρώην παίκτρια του Power Of Love δέχεται επισκέψεις μόνο από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Σάκη Κεχαγιόγλου, και από την μητέρα της.

Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, έκανε δηλώσεις πρώην συμπαίκτρια της. Ο λόγος για την Ρένια Τσακίρη, με την οποία μπορεί να είχαν "σπάσει" μετά το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο, πρόσφατα είχαν έρθει πάλι σε επικοινωνία.

«Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά εξαρχής, από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι. Την είχα συμπαθήσει, με είχε συμπαθήσει. Είχαμε ταιριάξει. Κάποια στιγμή λίγο πριν φύγει από το σπίτι υπήρξανε παρεξηγήσεις, είχαμε σπάσει λόγω συνθηκών. Πριν από λίγους μήνες συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα event και μιλήσαμε. Δε θα έλεγα ότι κάναμε παρέα-παρέα. Τα βρήκαμε, ως εκεί. Παρέα στενή δεν κάναμε.

Είναι δυναμική γυναίκα, έξυπνη, διπλωμάτισσα πολύ, το είχε και αυτό. Καλό κακό το είχε και μπράβο της. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη σε όλο αυτό, αυτά είναι λεπτά ζητήματα. Με το που το ακούω ένιωσα μεγάλη έκπληξη, σοκ, δεν ξέρω… Αλήθεια…

Σίγουρα περιμένω τα πάντα από όλους. Δηλαδή τίποτα πλέον δε μου φαίνεται περίεργο. Με τόσο κόσμο και με τόσα που γίνονται. Το μόνο που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο αυτή τη στιγμή σε όλα και αναμένω κι εγώ πραγματικά, γιατί σοκαρίστηκα και πραγματικά έμεινα έκπληκτη με όλο αυτό αλήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Ρένια Τσακίρη.