Με μυστήριο τρόπο - Πέθανε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Ανεξήγητος θάνατος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μυστήριο τρόπο - Πέθανε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Την Τετάρτη 1/6 έγινε γνωστή άλλη μια θλιβερή είδηση μετά τον θάνατο του Andy Fletcher και αυτή τη φορά σχετίζεται πάλι με τον διεθνή χώρο της showbiz, με τον θάνατο της Κάσια Γκαλάνιο να σκορπίζει θλίψη τα μέσα. Η 45χρονη πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ βρέθηκε νεκρή στη βίλα της στην Ισπανία, με άγνωστα για την ώρα αίτια θανάτου.

Η καλλονή ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου δισεκατομμυριούχου Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείου του σημερινού εμίρη του Κατάρ και είχε σημαντική κόντρα μαζί του για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Πέθανε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Η δικαστική διαμάχη της γυναίκας με τον πρώην άντρα της

Το πρώην ζευγάρι έχει άλλη μια κόρη, η οποία είναι 15 ετών και εξακολουθεί να ζει με τον πατέρα της σε ένα πολυτελές διαμέρισμα 50.000 τετραγωνικών μέτρων στο Παρίσι, καθώς ο ίδιος έχει εξοριστεί εκεί μετά από ένα πραξικόπημα υπό την ηγεσία του ετεροθαλούς αδελφού του Hamad bin Khalifa Al Thani το 1995.

Το πρώην βασιλικό ζεύγος είχε εμπλακεί σε μια πικρή δικαστική διαμάχη επί 15 χρόνια για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Αλ Τάνι κατηγορούσε την Γκαλάνιο ότι ήταν αλκοολική με προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ η ίδια είχε καταγγείλει ότι κακοποιούσε μία από τις κόρες τους.

Πριγκίπισσα Κατάρ

Η Εισαγγελία του Παρισιού είχε δώσει εντολή για να ξεκινήσει έρευνα για τις κατηγορίες περί βαριάς σεξουαλικής επίθεσης, ανέφερε η γαλλική εφημερίδα, ενώ ο 73χρονος πατέρας έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Η Γκαλάνιο μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Women’s World είχε αναφέριε: «Δύο από τις κόρες μου είναι δίδυμες. Ήθελαν να ζήσουν μαζί μου, οπότε ο πρώην σύζυγός μου διέκοψε την επαφή μαζί τους ως τιμωρία. Είναι πολύ λυπηρό γιατί τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς.

Η μικρή δεν επιτρέπεται να μου μιλάει, πράγμα που με στεναχωρεί πάρα πολύ, γιατί παίρνει πολλά υλικά αγαθά από τον πατέρα της, οπότε είναι σχεδόν σαν χειραγώγηση και εκβιασμός. Είναι σαν να λείπει ένα μέρος του σώματός μου».