Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η σχέση του δικηγόρου της Πισπιρίγκου με τον 50χρονο γυμναστή

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η σχέση του δικηγόρου της Πισπιρίγκου με τον 50χρονο γυμναστή

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή μια τραγική είδηση, που αφορά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή. Για την ώρα δεν έχουμε πολλά στοιχεία για το λόγο, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Το mail όμως που έστειλε και κυκλοφόρησε μετά από τον θάνατο του, κάνει γνωστό πως είχε 24 παραλήπτες και να σημειωθεί εδώ πως ήταν η τελευταία του επαφή με τα φιλικά του πρόσωπα. Την Πέμπτη 2/6 μέσα από την εκπομπή Live News έγινε γνωστή η φιλική σχέση, που είχε ο εκλιπών με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος ο νομικός λοιπόν, μίλησε μέσω κλήσης Live στην εκπομπή και παραδέχτηκε πως τον γνώριζε και πως λίγο πριν συμβεί το μοιραίο είχαν επικοινωνήσει προκειμένου να αναλάβει κάποια υπόθεση, που τον απασχολούσε.

Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου ήταν φίλος του αυτόχειρα γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες, και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφρε κάποια περιστικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και την καθοδήγηση του δικηγόρου. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού για αυτή την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα».

Η σύζυγος του 50χρονου ξεσπά : «Δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα...»

Τραγικές φιγούρες οι φίλοι και οι συγγενείς του 50χρονου γυμναστή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης 31/5 στην Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του, μίλησε στην εκπομπή T-Live με όση δύναμη της έχει απομείνει, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε χωρίσει με τον 50χρονο γυμναστή όπως είχε ακουστεί εξαρχής και πως και εκείνη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.