Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: To email που έστειλε ο 50χρονος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Στάλθηκε σε 24 παραλήπτες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: To email που έστειλε ο 50χρονος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Τη θλίψη στο φιλικό και το συγγενικό του περιβάλλον έχει σκορπίσει ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη (για τον οποίο μίλησε και η Φαίη Σκορδά) που έβαλε τέλος στη ζωή του. Η εκπομπή T- live το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 παρουσίασε για το email το οποίο έστειλε σε αρκετούς παραλήπτες ο 50χρονος λίγο πριν βγάλει τέλος στη ζωή του και μέσα αποκαλύπτει ορισμένους από τους λόγους που ίσως να τον οδήγησαν εκεί.

Το email του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη

Το περιεχόμενο του email ίδιο με την ανάρτησή του στα social media ενώ μέσα είχε επισυνάψει μια φωτογραφία της γυναίκας την οποία αναφέρει ότι τον εκβίαζε, από την στιγμή που εκείνος την ερωτεύτηκε την γυναίκα που του απέσπασε 400.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αίσθηση προκαλεί η λίστα με τους 24 παραλήπτες του email. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πατέρας της κόρης της πρώην ερωμένης του, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία. Στην λίστα βρισκόταν το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το πάρτι στην πολυτελή σουίτα, μια εταιρεία νομικών συμβούλων, μια κτηνοτροφική μονάδα, μια τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, και μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Η κόρη της πρώην συντρόφου του 50χρονου είναι η ανήλικη που πήγε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης 31/5 και ο θάνατός του ερευνάται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών μαζί με τον ρόλο μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Στην εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τετάρτης ο σύζυγος της φημολογούμενης ως «γυναίκας αράχνης» που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο σημείωμα πριν την αυτοχειρία μιλά καθώς η κόρη του είναι η ανήλικη που πήγε στο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα, την κοπέλα που όπως υποστηρίζει είχε βιαστεί εκεί την Πρωτοχρονιά!

«Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω.

Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της.

Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε “εγώ θα σου κάνω το κακό”».