Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου χορεύει ζεϊμπέκικο 15 μέρες μετά τον χαμό της Μαλένας

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου χορεύει ζεϊμπέκικο 15 μέρες μετά τον χαμό της Μαλένας

Συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της Πάτρας, καθώς η συμπεριφορά των εμπλεκομένων παρελκύει πολύ από την αναμενόμενη και αυτό είναι πολύ δυσκολοχώνευτο. Από την μία η Ρούλα Πισπιρίγκου ταύτιζε τον εαυτό της με την Παναγία και από την άλλη η μητέρα της, δείχνει ένα τελείως απαθές πρόσωπο.

Το πρωί της Παρασκευής 3/6, η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως μερικές μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Η μητέρα της Πισπιρίγκου χόρευε ζεϊμπέκικο μετά τον θάνατο της Μαλένας

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα πολλοί θαμώνες αισθάνθηκαν άβολα με αυτή την κίνηση της κ. Λεγάτου και έφυγαν από το μαγαζί.

Εσείς έχετε πάει στις κηδείες των παιδιών;

«Βεβαίως! Και στα τρία παιδιά είχαμε πάει αλλά αυτό που μου ‘κανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν στο μικρό το μωράκι, την Ίριδα. Η μαμά της ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε».

Τι ακούσατε δηλαδή;

«Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό!»

Αυτό έγινε παραμονή της κηδείας της Ίριδας;

«Ναι».

Εσείς τους είδατε καθόλου, κατά τη διάρκεια του πένθους τους και στα τρία τα παιδιά, να διασκεδάζουν όπως ακούγεται;

«Εννοείται! Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια».

Η Ρούλα τα έτσουξε την Τσικνοπέμπτη ενώ είχε χάσει τα παιδιά της

Παραμένει έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Κάθε φορά που η συζήτηση πάει στον χαρακτήρα των δύο βγαίνει μπροστά το πατρικό ένστικτο, κατακλύζοντας το θυμικό του παρουσιαστή και οι εξάρσεις είναι ασταμάτητες.

Αυτή την φορά το «Πρωινό» αποκάλυψε ένα διαφορετικό σκηνικό για το ζευγάρι, όταν μια γνωστή του ζευγαριού, που τους ήξερε καλά περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής πως διασκέδαζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ είχαν χάσει και τα τρία της παιδιά.

Τους έχετε δει να θρηνούν; ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Να θρηνούν, όχι. Αλλά τους έχει δει όλος ο κόσμος, στο σπίτι που μένανε, στην οδό Μπιζανίου, ακριβώς από κάτω είναι μια πλατεία. Εκεί στην πλατεία, πήγαινε η κυρία και έτρωγε τα μεζεδάκια της και έπινε και τα ουζάκια της και τις μπυρίτσες της», δήλωσε η μάρτυρας.

Καθώς είχαν χαθεί και τα τρία παιδιά; συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Βεβαίως! Δεν είναι και μια εικόνα όταν θρηνείς και έχεις πένθος, να πηγαίνεις στην πλατεία και να πίνεις μπυρίτσα και μεζέ. Εφόσον έχει χάσει τρία παιδιά μια μάνα, που χτυπιέται και λέει ότι είναι αθώα! Όταν θρηνείς κάθεσαι σπίτι σου! Την Τσικνοπέμπτη είχε πάει κανονικά σε ταβερνάκι και έπινε πάλι κρασάκι και μεζεδάκι. Αλλά μετά που έγινε το μεγάλο θέμα και οι αποκαλύψεις, τότε μαζεύτηκε λίγο», αποκάλυψε η γνωστή του ζευγαριού.