Τραγωδία Πάτρα: Στα χέρια της εισαγγελίας η τσάντα της Τζωρτζίνας

Ποιο στοιχείο δεν παραδόθηκε στην ανακρίτρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στα χέρια της εισαγγελίας η τσάντα της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει για τα καλά καθώς ολοένα και περισσότερες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας που φαίνεται να "καίνε" ολοένα και περισσότερο τόσο τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ο κακός "χαμός" αναφορικά με την τσάντα της Τζωρτζίνας καθώς αποδεικνύεται πως έχει σοκαριστικά στοιχεία.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα χέρια της εισαγγελίας βρίσκεται η τσάντα της Τζωρτζίνας. Ποιο είναι άραγε το στοιχείο το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην ανακρίτρια;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

«Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι» - Ξέσπασε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών. Ωστόσο, από τότε που βγήκε στην επιφάνεια για πρώτη φορά η οικία της οικογένειας Δασκαλάκη, έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα στην τσάντα της Τζωρτζίνας υπήρξε ένα άκρως "ανατριχιαστικό" σημείωμα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μαμά είσαι κακιά». Από την άλλη, η οικογένεια της Πισπιρίγκου ξέσπασε φανερά με τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όπου βρέθηκε επίσης εκεί.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (2/6) μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» ο κ. Λέων όπου δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι».