Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φως στο τούνελ: "Σε παρακαλώ πολύ..." - Ο ανιψιός του Θύμιου κάνει έκκληση μέσω της Νικολούλη

Συγκλονίζουν τα λόγια του

Φως στο τούνελ:
Ενημέρωση 04.06.2022 11:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου που εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media με παρέα τραμπούκων να περνά έξω από το σπίτι του και να ρίχνει φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Σε μια προσπάθεια να αμυνθεί με ένα μπαστούνι βγαίνοντας έξω, τον τράβηξαν βίντεο ενώ στη συνέχεια δημοσιεύοντας το στα social media τον παρουσίασαν ως μανιακό που τους κυνηγούσε.

Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στα Χανιά, και βίντεο της εκπομπής Φως στο τούνελ παρουσίασε εικόνες από νεαρό άνδρα που κυκλοφορεί στο νησί φορώντας χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, όπως ακριβώς κυκλοφορούσε και ο Θύμιος.

Η έκκληση του ανιψιού του Θύμιου

Μετά την προβολή των φωτογραφιών ο ανιψιός του Θύμιου ανέφερε: «Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε πολύ, σε θέλουμε πίσω» .

Συγκλονίζει η αδερφή του

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πιστεύω ότι ψάχνει ένα τρόπο για να έρθει να με βρει, εδώ στην Κρήτη. Μπορεί να τρόμαξε με το περιστατικό και να είναι κάπου και να κρύβεται. Ακούω πάρα πολλά, αλλά φοβάμαι για τον αδελφό μου, φοβάμαι πάρα πολύ. Ή τον έχουν φάει ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ από αυτά που έχουν συμβεί και έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Γιατί, ένα μεγάλο γιατί… Τους αρέσει που είναι αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος εξαφανισμένος και δεν ξέρει η οικογένειά του που βρίσκεται και εάν είναι ζωντανός; Πώς τρώει και πώς περνάει; Εκείνη τη στιγμή, όταν είδα το βίντεο, ένιωσα τόσο οργισμένη, που έβγαλα μία φωνή και ευχήθηκα να τους ανταποδοθεί στο μέλλον αυτή τους η πράξη», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω με όλη μου την αγάπη και η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή. Τον θέλω στη ζωή μου τον αδελφό μου. Δε θέλω να μάθω το χειρότερο εξαιτίας αυτών των παιδιών, που πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί θα το ξανακάνουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες...»

«Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας» - Συγκλονίζει ο γαμπρός του Θύμιου

Share