Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Συνεχίζεται η ρήξη αναμέσα σε Παυλίδου και Παπαγιάννη - Παραγράφηκαν τα αδικήματα του ηθοποιού

Τι θα ακολουθήσει;

Συνεχίζεται η ρήξη αναμέσα σε Παυλίδου και Παπαγιάννη - Παραγράφηκαν τα αδικήματα του ηθοποιού
Ενημέρωση 07.06.2022 11:14
Από Youweekly Team

Για περισσότερα από 4 χρόνια η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης τρέχουν στα δικαστήρια με αλληλομηνύσεις, όμως ακόμα φαίνεται πως ο δικαστικός δρόμος που τράβηξαν δεν έχει τελειωμό. Μετά την τελευταία αναβολή της δίκης (δείτε εδώ γιατί αναβλήθηκε), η εκδίκαση της υπόθεσης είχε μεταφερθεί για τον Νοέμβριο του 2022.

Ωστόσο το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» φέρνει στην δημοσιότητα κάποιες αλλαγές στην υπόθεση που δεν θα αρέσουν καθόλου στην ηθοποιό.

Παραγράφονται τα αδικήματα του Μάνου Παπαγιάννη

«Η δικογραφία περιλαμβάνει 3 συγκεκριμένα αδικήματα, την εξύβριση, την απειλή και την σωματική βλάβη. Από την άλλη ο ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ εκείνη για ελαφριά.

Όλα αυτά όμως συνέβησαν το 2018, ωστόσο το 2020 βγήκε ένας καινούργιος νόμος ο 4681, όπου σύμφωνα με αυτόν τα δύο από τα τρία αντικείμενα παραγράφονται. Συγκεκριμένα παραγράφονται η εξύβριση και η απειλή γιατί είναι αξιόποινα μέχρι ενός χρόνου, δεν υπάρχουν πλέον τα 2 από τα 3 αδικήματα», αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Έχω συγχωρήσει τον Μάνο Παπαγιάννη δεν κρατώ κακία»

Το πρωί της Κυριακής (29/5) η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και για την αναβολή που πήρε η δίκη.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχεις υποστεί και στο σώμα σου και τη ψυχή σου καταγράφεται κι αφήνει ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσεις γιατί αν μείνει τραύμα, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου.

Μπήκα στη διαδικασία να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πως θα πάρω το καλό. Μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έκανα αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πολύ καλά.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα το περιγράψεις στο δικαστήριο. Αυτό είναι ανώδυνο και για τους συναδέλφους μου, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν… Τον Νοέμβριο, που θα γίνει η επόμενη δικάσιμος, θα είμαι πολύ χαρούμενη να γίνει το δικαστήριο για να κλείσει ο κύκλος…

Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που στήριξαν τον θύτη χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή συνθήκη τότε. Θέλω να πιστεύω ότι πια δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο… Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω αν κρατώ κακία; Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο από κάπου έχει επηρεαστεί και πρέπει να το δει… Θέλω να πιστεύω ότι με το Me Too έχουν αλλάξει πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εάν και με το καλό θελήσει...» - Κόλαφος η Κάτια Νικολαϊδου για τον Παπαγιάννη

Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να...»

Share