Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αναβλήθηκε η δίκη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αναβλήθηκε η δίκη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου
News 04.05.2022 12:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου ξεκίνησε σήμερα (4/5), ωστόσο πήρε αναβολή για τις 9 Νοεμβρίου, όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύεται με γαστρεντερίτιδα.

Η κάμερα της εκπομπής πλησίασε τη Σοφία Παυλίδου, η οποία είπε: «Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ».

Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε χθες (6/4) στα εγκαίνια ενός νέου εστιατορίου, όπου και εντοπίστηκε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου. Η ίδια μίλησε για την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Μάνο Παπαγιάννη και για την δίκη που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ενώ εκείνος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για πρώτη φορά λίγο καιρό πριν.

«Έχει αλλάξει αυτό, θα εκδικαστεί πρώτα η δική μου μήνυση και μετά η δική του. Πήραμε ημερομηνία και όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας στο ότι η αντιμετώπισή της χαρακτηριζόταν από μία ευχάριστη διάθεση, είπε χαρακτηριστικά: «Σκέψου, τέσσερα χρόνια να με έπιανε κατάθλιψη κάθε φορά που σκέφτομαι αυτή την κατάσταση. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα φτάσουμε στο τέλος».

«Κάποιος κάνει την αρχή και τότε εγώ ήμουν μόνη μου γιατί εγώ είχα υποστεί τη δράση και δεν είχα και στο μυαλό μου, να σας πω την αλήθεια, να ξεκινήσω κάποιο κίνημα», επισήμανε αργότερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να...»

"Έχω αποφασίσει να..." - Ο Μάνος Παπαγιάννης "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Share