Στο νοσοκομείο ο Μάνος Παπαγιάννης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Μάνος Παπαγιάννης

Μπορεί η δίκη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου να συνεχίζει σήμερα 4/5 καθώς η δεύτερη, του έχει κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό κατά την περίοδο που συνεργάζονταν για την παράσταση «Πετάει πετάει».

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως ζήτησε αναβολή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μάνος Παπαγιάννης δεν μπορεί να παρευρεθεί στη δίκη καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς έχει γαστρεντερίτιδα.

Βέβαια, δεν έχει γνωστοποιήσει κάτι ο ίδιος αλλά όπως είναι λογικό η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του. Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε κανονικά στη δίκη αφού η κάμερα της εκπομπής την "τσάκωσε" όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ».

Όλες οι πληροφορίες για την υγεία του Μάνου Παπαγιάννη

"Έχω αποφασίσει να..." - Ο Μάνος Παπαγιάννης "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Το πρωί της Πέμπτης 17/2 στο Happy Day, "έσπασε" επιτέλους τη σιωπή του ο Μάνος Παπαγιάννης, και τοποθετήθηκε την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η τοποθέτηση του επί του θέματος ήρθε λίγο αργότερα από το βίντεο της Σοφίας Παύλιδου, στο οποίο η ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη, και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

"Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη" αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.