Ξεκινά σήμερα η δίκη της Σοφία Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη - Ζήτησε αναβολή ο ηθοποιός

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκινά σήμερα η δίκη της Σοφία Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη - Ζήτησε αναβολή ο ηθοποιός

Σήμερα το πρωί 4/5 ξεκινά και επίσημα η δίκη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου, η οποία του έχει κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό κατά την περίοδο που συνεργάζονταν για την παράσταση «Πετάει πετάει». Σύμφωνα με την ηθοποιό οι δυο τους ήρθαν σε διαπληκτισμό και τότε ο πρωταγωνιστής ξέφυγε.... (Δείτε εδώ πως περιγράφει το περιστατικό η ηθοποιός)

Ξεκινά η δίκη ανάμεσα σε Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η πλευρά του ηθοποιού θα ζητήσει αναβολή, λόγω προβλημάτων υγείας.

Παρ' όλα αυτά, πράγματα άλλαξαν για εκείνη καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση ότι θα κάτσει εκείνη πρώτη στο σκαμνί του κατηγορούμενου. Όμως τα πράγματα εδώ ξεκινούν να περιπλέκονται.

Η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είχε μιλήσει για το πως βρέθηκε να είναι και εκείνη κατηγορουμένη. Η ίδια ανέφερε πως δέχθηκε κλήση από τον Εισαγγελέα για να κάτσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς πρέπει να γίνει πρώτα η δική της δίκη, καθώς η μήνυσή της προηγείται χρονικά.

«Έχει αλλάξει αυτό, θα εκδικαστεί πρώτα η δική μου μήνυση και μετά η δική του. Πήραμε ημερομηνία και όλα καλά. Σκέψου, τέσσερα χρόνια να με έπιανε κατάθλιψη κάθε φορά που σκέφτομαι αυτή την κατάσταση. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα φτάσουμε στο τέλος», είχε δηλώσει σε παλιαότερη συνέντευξη της.

Σήμερα (4/5) ξεκινάει η δική στο Πρωτοδικείο και σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα θα ζητηθεί αναβολή από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη για λόγους υγείας.

Ο Μάνος Παπαγιάννης "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Το πρωί της Πέμπτης 17/2 στο Happy Day, "έσπασε" επιτέλους τη σιωπή του ο Μάνος Παπαγιάννης, και τοποθετήθηκε την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η τοποθέτηση του επί του θέματος ήρθε λίγο αργότερα από το βίντεο της Σοφίας Παύλιδου, στο οποίο η ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη, και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

"Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη" αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.