«Ήμουν μόνη μου...» - Η Σοφία Παυλίδου μιλά 4 χρόνια μετά για την επίθεση του Μάνου Παπαγιάννη

«Δεν είχα και στο μυαλό μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν μόνη μου...» - Η Σοφία Παυλίδου μιλά 4 χρόνια μετά για την επίθεση του Μάνου Παπαγιάννη

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε χθες (6/4) στα εγκαίνια ενός νέου εστιατορίου, όπου και εντοπίστηκε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου. Η ίδια μίλησε για την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Μάνο Παπαγιάννη και για την δίκη που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ενώ εκείνος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για πρώτη φορά λίγο καιρό πριν.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη

«Έχει αλλάξει αυτό, θα εκδικαστεί πρώτα η δική μου μήνυση και μετά η δική του. Πήραμε ημερομηνία και όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας στο ότι η αντιμετώπισή της χαρακτηριζόταν από μία ευχάριστη διάθεση, είπε χαρακτηριστικά: «Σκέψου, τέσσερα χρόνια να με έπιανε κατάθλιψη κάθε φορά που σκέφτομαι αυτή την κατάσταση. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα φτάσουμε στο τέλος».

«Κάποιος κάνει την αρχή και τότε εγώ ήμουν μόνη μου γιατί εγώ είχα υποστεί τη δράση και δεν είχα και στο μυαλό μου, να σας πω την αλήθεια, να ξεκινήσω κάποιο κίνημα», επισήμανε αργότερα.

«Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ενώ έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, δεν ήταν παρών στο περιστατικό, απλά στη συνέχεια είδε τη Σοφία Παυλίδου πεσμένη στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει.

«Δεν είδα το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω πει αυτό που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, «εκσφενδονίστηκε», ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ… Εγώ όταν έφτασα στον επάνω όροφο, είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει.

Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.